» » 3 Cara Mudah Untuk Hidup Tanpa Stress

3 Cara Mudah Untuk Hidup Tanpa Stress

Assalamualaikum.

Hidup ni penuh dengan masalah dan cabaran, kan? Kalau kita tak pandai uruskan, memang boleh jadi stress dan rasa down.

hidup tanpa stress
Tapi bila Mama tengok video di bawah ini, rasa tenang sangat2 tau. 3 cara untuk hidup bahagia yang dikongsikan oleh Puan Lyna ni memang boleh membantu kita jika ikut setiap tips yang diberikan.

Tips nya mudah sahaja, tapi Mama yakin tak semua orang boleh buat. Apa tips tu? Anda rasa anda boleh buat tak?

Cara Syukur Nikmat Dalam Islam Agar Happy & Tenang Sokmo from iReach HD on Vimeo.

Buat setakat ini, Mama akui yang Mama sendiri tak dapat nak ikut tips-tips yang diberikan 100%. Kalaulah Mama ikut setiap tips ini secara konsisten, mesti tak adalah lagi rasa stress melampau.

Ok jom kita ubah mulai sekarang! Anda nak follow tak? Jom… 🙂

13 Responses

  1. Jazilah Ilyas
    | Reply

    Tips ni nampak mudah je nak ikut. Jadi nak tak nak memang kena ikut jika nak kurangkan stress 🙂

    Tapi kalo stress sokmo tu,boleh amalkan B complex. Kan kan? 🙂
    Jazilah Ilyas recently posted..Suplemen Untuk Masalah Saraf dan Tulang BelakangMy Profile

  2. Sani Sini Sana
    | Reply

    Saya suka tips ni 🙂 sama-sama kita amalkan
    Sani Sini Sana recently posted..Ceramah Ustaz Azhar Idrus di Masjid As-Salam Puchong PerdanaMy Profile

  3. akubiomed
    | Reply

    Bersyukur menjadi kita lebih bahagia.
    akubiomed recently posted..Program Saringan Kesihatan Perkeso kenapa mengelakMy Profile

  4. juhaina
    | Reply

    keen bersyukur dengan apa yang ada.. barulah tenang… Nice sharing

  5. KiD
    | Reply

    terbaikk… perkongsian yang kadang-kadang kita lupa..
    KiD recently posted..Di sebalik Tabir Melahap Burger di BurgerbyteMy Profile

  6. Najihah Abdul Mutalib
    | Reply

    Satu peringatan yang amat terkesan dr PM Lyna Noh..
    Najihah Abdul Mutalib recently posted..CARA HILANGKAN PARUT CHICKEN POX DEWASA SUPAYA KULIT KEMBALI HALUS DAN MULUS SEMULAMy Profile

  7. syuhada
    | Reply

    Tq for sharing…:)

    Tips2 yg sgt berguna utk menjadi insan yg lebih baik…

    In sya Allah akan cuba utk praktikkan…
    syuhada recently posted..Resipi Home-made Stok Ayam Untuk Bayi TersayangMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge