» » 5 Blog Paling Kerap Dilawati

5 Blog Paling Kerap Dilawati

Assalamualaikum.
Alamak, dah lama tak kena tag2 ni. Sekali di tag pula oleh Ieda Al-Habsyi yang glamer tu! Haha. So marilah kita membuat tag ini ye. Nasib baik senang je. Cuma perlu senaraikai 5 blog yang paling kerap dilawati.

 

Mari kita lihat siapa yang kena!! Memang bertuahlah ye menjadi blog pilihan. Hehe.
Selalu menyibuk kat blog dia ni sebab nak baca pengalaman hamil dia. Hehe. But now dia dah bersalin dah. Blog yang dipenuhi panda, memang sangat comel!
Alahai, siapalah yang tak kenal dengan Cik Dini kita ni kan. Sweet je orangnya. Rajin gak dia blogwalking. Walaupun dah ramai follower, tapi Cik Dini ni tak sombong tau.
Inilah dia orang yang tag saya. Ni pun follower dah melambak. Suka baca entry dia yang sangat-sangat sempoi tu. Dah ada anak, tapi tak mahu masuk dalam bloglist “Mama Hot” saya. Hehe. =P
Ini kawan matriks saya! Kitorang kahwin sama tarikh dan juga buat double wedding. Kebetulan sungguh! Suka sangat lepak blog dia. Tapi blog dia banyak unsur 18sx, hahaha.
MZ ni pun popular gak. Rajin join contest, dan selalu gak menang. MZ rajin update, sebab tu saya selalu ke sana.

 

Leave a Reply

CommentLuv badge