» » Alexa Rank Bawah 1 Juta

Alexa Rank Bawah 1 Juta

Assalamualaikum.
Semalam saya tak ada mood langsung nak update blog. Kesian blog terbiar je, sebab tengah survey harga benda yang nak dibeli. Haish, bilalah dapat pegang dalam genggaman. Yang tak boleh blah siap boleh mimpi plak semalam. Hehe.
Dan hari ni bila bukak blog, terkejut tengok Alexa ranking. Blog Bardboo sudah berada dalam ranking bawah 1 juta!! Alhamdulillah, walaupun tak hebat sangat. Tapi sekurang-kurangnya blog ni ada gak peningkatannya. First time ni dapat bawah 1 juta. Hehe. Walaupun ada orang kata Alexa ni tak sepenting pagerank, tapi takpelah. I tetap suka!! ^_^
Lepasni nak target bawah 700k plak. Pelan-pelan kayuh yo…

Leave a Reply

CommentLuv badge