» » Atiqah Adnan – A Mommy-to-be, Just Like Me!

Atiqah Adnan – A Mommy-to-be, Just Like Me!

Assalamualaikum.
Korang pernah tak sampai ke Blog Atiqah Adnan ni? Saya dah lama jadi follower blog ni. Selalu jugak singgah, tapi kadang-kadang tak komen. Hehe.
Saya follow blog ini masa tengah sibuk-sibuk nak kahwin tahun lepas. Kak Atiqah pun nak kahwin gak masa tu. Dia kahwin bulan Mac, saya plak bulan Jun. Dan sejak tu selalulah follow perkembangan dia.
Now dia dah mengandung gak. I’m very happy for you! Mesti babynya comel nanti, sebab Kak Atiqah ni cantik orangnya. Bukan bodek tau, ini betul-betul puji. ^_^
Blogger kita ni pun pandai berfesyen tau. Macam-macam jenis tudung dia pakai. Kalau saya ni, setakat geti pandai pakai selendang dan tudung sarung je. Huhu. Hurm, bilalah si Bardboo ni nak pandai berfesyen/melaram ye? (oh ok keluar tajuk plak, hehe)
Kalau nak cakap mengenai layout blog Atiqah Adnan, just one word – FABOULOUS! Saya tak ada nak komen apa-apa, sebab saya sangat suka dengan design blog dia. Kaler yang digunakan tu menyejukkan mata. Kalau korang tak percaya pergilah tengok. ^_^
P/s: Entri ini untuk segmen “Blog Rewiev by Bardboo“. Hanya untuk tiga penyertaan terawal sahaja. Dan banner blog yang terawal akan diletakkan kat sidebar Blog Bardboo ni. Insyaallah untuk bulan Mei nanti akan dibuat lagi. So stay alert k!

Leave a Reply

CommentLuv badge