» » Baby Boy Kot

Baby Boy Kot

Alhamdulillah, sekarang dah masuk minggu ke-22. Setakat ni, belum tahu lagi baby boy or baby girl.

Tapi dah dua orang yang meneka baby boy. First, kakak ipar saya (Kaklang). Kedua plak jiran sebelah rumah. Tak tahulah macam mana diorang boleh teka baby boy plak. Hehe.

Ada orang kata, kalau baby boy, masa mengandung tak susah sangat, tapi masa nak bersalin nanti sakit gila!! Huhu, tatot!!!!

Masa mula-mula pregnant dulu, saya ada mimpi dapat baby boy. Badan dia kuat sangat. Saya pegang dia pun sampai terasa sakit-sakit badan. Hehe. Dan esok malamnya plak saya mimpi tengah lumba motor. Menang plak tu!! Wah, memang hebat! Hehe.

Actually, saya dan Cik Abang tak kisah dapat baby boy or girl. Tapi InsyaAllah dalam minggu depan nak pergi scan. Nak gak tahu perkembangan baby. Sihat ke tak dia kat dalam perut saya ni. Huhu.

Ehem: Korang teka baby apa?

Leave a Reply

CommentLuv badge