» » Banner Baru Untuk Blog Bardboo

Banner Baru Untuk Blog Bardboo

Assalamualaikum.

Kenapalah baru hari ini saya perasan yang rupanya Alieff ada buatkan banner baru jugak untuk blog ini masa dia ambil tempahan men’design’ Blog Bardboo ini. Ingatkan dia lupa buat, saya pun malaslah nak tanya sebab tahu time tu dia tengah stress dengan tempahan yang banyak. So as a good customer [cewaahhh!!!] saya just lupakan jela bab banner.
Tapi ni baru jap tadi godek2 bahagian Exchange Banner kat atas ni, nampaklah banner yang comel ini. Nah meh2 ambil dan tepek kat blog memasing ye. Thanks! ^_^

 

Kata Bardboo: Comel kan banner ni?

Leave a Reply

CommentLuv badge