» » » Baru Berjinak dengan Twitter

Baru Berjinak dengan Twitter

Assalamualaikum.
Saya dah lama dah sebenarnya ada akaun Twitter ni. Bila orang lain buat, saya pun sibuk nak buat. Tapi tak tahu nak guna. Last2, Twitter tu hanya terbiar macam tu je. Guna pun hanya untuk assignments dari ChurpChurp. Dan kadang-kadang bila bosan sangat, adalah bukak Twitter tu. Tapi lepastu tinggalkan balik selama beberapa bulan. Hehe.
Tapi sekarang sejak beberapa hari lepas, saya baru mula nak aktif balik dengan Twitter ni. Tiba2 rasa macam best plak. Kalau facebook lebih tertumpu untuk famili dan kawan2, Twitter ni plak tempat untuk saya merepek meraban. Kalau bosan, taip jela apa2 pun kat Twitter tu. Hehe.
Oh korang dah ada akaun Twitter ke belum? Kalau belum, pergi buat. Kalau dah, meh follow Bard87. Takpun tekan je gambar burung biru yang comel kat bawah ni:
Twitter Icon

 

Kata Bardboo: Jom berkicau ramai2!!


Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Bardboo. Jom ikut saya di Facebook dan Twitter
 


Leave a Reply

CommentLuv badge