» » BE Baru Lagi!

BE Baru Lagi!

Assalamualaikum.
Hari ni saya happy sangat-sangat! Sebabnya petang nanti akan balik ke Pantai Dalam (rumah mertua), dan malam plak akan bertolak ke Klang (Rumah Bonda). Saya akan duduk kat sana sampai minggu depan. Bestnya!
Tapi kan, mungkin aktiviti berblog dan berblogwalking terpaksa dikurangkan. Sebab takada laptop dan modem broadband, Cik Abang nak guna. Huhu. So nanti bila dah balik semula ke Parit Raja saya akan tejah blog korang ye! =)
Dan lagi satu yang buat saya happy adalah saya dapat BE baru dari Nuffnang! Iklan MAS MH Buddy. So sekarangni ada tiga BE tengah running di Blog Bardboo. Harapnya biarlah iklan-iklan ini senua bertahan berbulan-bulan. InsyaAllah. =)

[KLIK SINI] Tutorial Cara Daftar Heartbeat

 

9 Responses

  1. sicomot-comel
    | Reply

    wah kak..
    smoga lepas ni lebih byk rezeki ye..
    scc tak dpt pown agi..

  2. bArdbOO
    | Reply

    @aDieyZa
    yup, tu yg xsabar2 dah nie..

  3. bArdbOO
    | Reply

    @Ieda Al-Habsyi
    thanx.. =)

  4. bArdbOO
    | Reply

    @Amy Syaquena
    alhamdulillah, ada rezeki.. =)

  5. bArdbOO
    | Reply

    @MamaEma
    sy pon cadang nak wat autopublish je..tp x bertaip pon lagi..hehe

  6. aDieyZa
    | Reply

    wah, bestnya dapat balik rumah mertua & parents..

  7. Amy Syaquena
    | Reply

    tahniah rezeki tue…

  8. MamaEma
    | Reply

    wah..dapat rezeki lagi…saya jer bila entah..huhuhu..saya pun bercuti seminggu minggu depan..aktivit berblog kurang..tp entri akan di auto publishkan….

  9. Ieda Al-Habsyi
    | Reply

    wah tahniah! 🙂
    DURIAN RUNTUH!

Leave a Reply

CommentLuv badge