» » Belajar SEO di Blog Mohd Isa

Belajar SEO di Blog Mohd Isa

Assalamualaikum.
Hai semua. Pernah tak sampai ke Blog Mohd Isa? Saya first time sampai ke blog ni masa tekan link untuk Kesalahan Yang Sering Dilakukan Dalam SEO. BIla dah baca dan belek-belek tips-tips SEO lain yang Mohd Isa kongsikan, terus tertarik nak belajar SEO dengan serius. Dulu-dulu ada gak niat nak belajar, tapi terkubur macam tu je. Hehe.

MENARIK SANGAT!! TAK PERCAYA??

 



 


Tapi disebabkan sekarang saya ada banyak masa free di rumah, so bolehlah nak belajar betul-betul. Apa yang saya suka kat Blog Mohd Isa ni, penerangan dia simple je. Senang nak faham. Dan yang paling best, dia akan balas semua komen yang kita bagi kat blog tu. Rajin, kan? Susah nak jumpa blogger yang ramai pengunjung ke blog, tapi masih lagi reply setiap komen. (Eh ada yang terasa ke?) Hehe.
Korang ada rasa nak belajar SEO tak? Hah cepatlah pergi ke blog Mohd Isa ye. =)
Ehem: Mohd Isa dah setuju nak buat tutorial tentang sitemap untuk blogspot. Tak sabar nak tunggu. =)

Leave a Reply

CommentLuv badge