» » Berat Badan Turun. Biar Betul??!!

Berat Badan Turun. Biar Betul??!!

Assalamualaikum.
Seharian tak ada update blog semalam. Tapi Alhamdulillah trafik still maintain. Hehe. Tapi yang tak maintainnya sekarangni is my weight. Semalam pergi buat check-up kat Klinik Kerajaan. Kalau last check-up berat saya 71.5 kg, tapi semalam hanya 70kg.
Mungkin sebab dalam minggu lepas saya dah mula start balik tak ada selera makan nasi. Kadang-kadang tu sampai satu hari memang tak sentuh nasi. Risaulah jugak bila berat ni turun. But doctor kata tak ada apa-apa, baby Ok dan sihat.
Hurm, tapi perasaan risau tu still tak boleh nak dihilangkan. Mungkin kena paksa gak diri untuk makan nasi lepasni. Huhu.

Leave a Reply

CommentLuv badge