» » Bercuti Sebentar

Bercuti Sebentar

Assalamualaikum.

Ehem3. Saya ada nak bagitahu sikit ni. Walaupun sebenarnya tak ada kot orang nak ambil tahu. Huhu. Ok, saya dan Cik Abang dan Izz Ammar nak pergi bercuti sekejap, dari hari Isnin (9 April) sampai Khamis (12 April). Jadi dalam masa empat hari tu, memang saya tak dapatlah nak ber’online’ dan ber’blogwalking’. Kalaulah tiba2 ada je update di blog ini, itu bermaksud saya buat entri auto-publish. Itupun kalau sempat lah nak buat sebelum bertolak. Hehe.

Kami nak pergi mana? Hah korang cubalah teka dulu. Tapi tak ada hadiah la eh. Hehe. Kalau nak hadiah, kenalah join contest ‘Sharing is Caring‘ ni. Tak ada orang pun nak join. Sedih2. Mentang2 lah hadiah ciput je. =P

Ok2, kita jumpa lagi nanti ye. Doakan perjalanan kami, selamat pergi, selamat kembali. ^_^

21 Responses

  1. titan
    | Reply

    biasalah tu. hehe..
    titan recently posted..Ustaz Azhar Idrus dan PTPTN.My Profile

  2. eiela
    | Reply

    saya ingat nak bercuti sebab macam tak sihat tapi tak jadi, sihat plak nih
    eiela recently posted..Kehidupan Kaki PancingMy Profile

  3. fiezaradzi
    | Reply

    selamat bercuti, kami pun nak bercuti gak la.. hehehe
    fiezaradzi recently posted..Edisi Baca #2 – Hafalan Solat DelisaMy Profile

  4. budakserius
    | Reply

    Bestnyer pergi bercuti.HUHU
    budakserius recently posted..Gambar Majlis Akikah Anak Marion Caunter Dan SM NasaruddinMy Profile

  5. kulanz
    | Reply

    Lepas ni bolehlah share percutian tu nanti 🙂
    kulanz recently posted..Wordless Wednesday: PanicMy Profile

  6. Denaihati
    | Reply

    selamat bercuti. jangan lupa ole2 untuk pembaca…he he
    Denaihati recently posted..Mark of Perfection – Toshiba Intel Ultrabook Challenge #toshibaultrabookMy Profile

  7. Jebeng Otai™
    | Reply

    mmg best cuti dgn keluarga.. 🙂
    Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : Jetty Point LangkawiMy Profile

  8. akhiyy
    | Reply

    wahhh..bercuti la..mesti balik kampung neyh..hehhe..
    akhiyy recently posted..Ayaq Dalam Besi, Api Dalam KacaMy Profile

  9. iza
    | Reply

    Assalam..
    Selamat bercuti…
    iza recently posted..Kehilangan Tak Berjejak.My Profile

  10. donnyien
    | Reply

    Selamat bercuti.semoga selamat sampai.jgn lupa bawak buah mulut =D
    P/s; Tahniah untuk blog review dari saudara akubiomed.
    donnyien recently posted..Berita Harian l Keputusan Penuh ABPBH 2011My Profile

  11. zie fauzi
    | Reply

    selamat bercuti.. balik nanti pose la pic2 comel dr ammar yer…
    zie fauzi recently posted..Insentif RM5000 Untuk Blogger Dah Bermula?My Profile

  12. puanbee
    | Reply

    Oh selamat bercuti ,

    bard , akk la ni nak update blog pun terkejar2 .. huhu mcm hr ni , 3 kali jek jenguk blog , 1 kali jek ada idea nak update .. hahah ponat
    puanbee recently posted..Dapatkan 100% Pure Collagen , kolagen mentah & asli serta kebaikkan kolagenMy Profile

  13. Segalabenda
    | Reply

    way best tu bercuti ditempat orang. Semoga selamat pergi Dan balik.
    Segalabenda recently posted..Dosa meninggalkan solatMy Profile

  14. Myra Jay
    | Reply

    Bestnyer nak p bercuti…

    Happy holiday ya 😉
    Myra Jay recently posted..Handmade Frame – Hadiah dari TemanMy Profile

  15. Jobless Girl
    | Reply

    Enjoy your holiday!!
    Jobless Girl recently posted..RM260 female home tutor wanted at bandar sri damansaraMy Profile

  16. noorsyamsul
    | Reply

    releasekan tension dengan bercuti bersama-sama family…
    noorsyamsul recently posted..BAS RAPIDKL TERBAKAR LAGI!My Profile

  17. rahman
    | Reply

    happy holiday buat puan bard sekeluarga.. semoga selamat pergi dan kembali 🙂
    rahman recently posted..zulfahmi khairudin bermula di petak ke 7 di Grand Prix Of QatarMy Profile

  18. akubiomed
    | Reply

    Selamat bercuti Badrboo dengan famili. Mengenai contest saya akan tunaikan cuma bimbang tidak sempat sahaja. 🙂
    akubiomed recently posted..Model baharu Proton Preve’ bukan sekadar namaMy Profile

  19. paihujey
    | Reply

    bestnya..kerap bercuti kak bard ni..
    paihujey recently posted..Sabar Separuh Daripada ImanMy Profile

  20. Aya
    | Reply

    selamat bercuti… berhati-hati di jalan raya… mesti pi melancong ni.. 🙂
    Aya recently posted..Anjing Paling Kecil Di DuniaMy Profile

  21. azmanisma
    | Reply

    bercuti tu perlu..untuk merehatkan otak he3…happy holiday..

Leave a Reply

CommentLuv badge