» » Best Ke Jadi Pengedar Shaklee?

Best Ke Jadi Pengedar Shaklee?

posted in: Shaklee | 3

Assalamualaikum.

Best ke jadi pengedar Shaklee ni ek? Makin lama, makin ramai yang mendaftar sebagai ahli Shaklee. Makin lama, Shaklee ni jadi makin popular. Sebut je Shaklee, memang ramai yang dah tahu. Rasa macam berminat la pula nak join <— Pernah tak anda rasa macam ni? Kalau masih lagi berkira-kira untuk menjadi ahli Shaklee, mari sini Mama kongsikan sebab-sebab kenapa anda perlu mendaftar dengan segera.

best ke jadi pengedar shaklee?

Pertama, selepas sahaja anda mendaftar, anda sudah boleh membeli mana-mana produk Shaklee pada harga ahli. Harga ahli dapat diskaun dalam 20-25% tau! Produk Shaklee bukan setakat suplemen je, tetapi produk kecantikan dan produk penjagaan rumah pun ada dijual. Dan yang bestnya, anda tidak perlu keluar dari rumah untuk dapatkan produk Shaklee ini. Cuma perlu login dalam website Shaklee, dan terus mebeli-belah di sana. Nanti, barang-barang yang dibeli akan terus dihantar ke rumah anda. Mudah sangat, kan? =)

Kedua, anda akan dapat point untuk setiap belian dan point-point ini akan dilumpul untuk setiap bulan. Jika pada akhir bulan tersebut anda berjaya mengumpul sebanyak 150point, anda layak untuk dapat bonus pada pertengahan bulan berikutnya. Lebih banyak point anda, maka lebih banyaklah bonus yang akan anda dapat. Dahlah tadi boleh dapat diskaun harga ahli, dan ada peluang pula nak dapat bonus, memang berbaloi habislah jadi ahli Shaklee ni kan? Hihi. =)

 

Yang di bawah ini pula merupakan kelebihan untuk mereka yang hendak memulakan bisnes Shaklee sendiri ye:

Ketiga, bagi yang aktif berniaga Shaklee, anda bukan sahaja boleh mendapat bonus jualan yang banyak, tetapi juga berpeluang untuk mendapatkan bonus kereta (diberikan dalam bentuk wang setiap bulan, bukannya terus dibagi kereta sebiji terus, terpulang pada anda nak guna untuk apa duit tu), dan juga peluang untuk mengikuti trip-trip Shaklee sama ada di dalam atau di luar negara.

 

Keempat, anda juga akan dapat menambah kenalan dari seluruh Malaysia dan juga dari seluruh dunia. Betul ni, Mama tak tipu. Sebabnya, Shaklee ini kan bisnes berbentuk MLM. Bila anda dah mendaftar dan ingin serius berbisnes Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam pelbagai group-group rahsia. Dan di sinilah anda akan menimba pelbagai ilmu untuk menjalankan bisnes Shaklee dan berkenalan dengan ahli-ahli yang lain. Mama tak pasti tentang group Shaklee lain, tapi memang beginilah cara kami di dalam group iRecah kelolalan MommyLyna ini.

Cukuplah dengan empat sebab ini dulu ye. InsyaAllah dari masa ke semasa Mama akan kongsikan pelbagai keseronokan menjadi ahli Shaklee di bawah kumpulan iReach ini ye. Sehingga berjumpa lagi! =)

 

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

3 Responses

  1. Abdur
    | Reply

    Wah… macam best je.
    Abdur recently posted..Mohammad, Messenger Of God (The Message) FilmMy Profile

  2. Anuar
    | Reply

    Bestnya baca perkongsian Mama menjadi pengedar Shaklee.. Semoga semakin ramai yang berminat nak jadi pengedar Shaklee selepas membaca entri ini..
    Anuar recently posted..Anak Jutawan Senyap Bisnes BurgerMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge