» » Blog Khas Buat Baby Kami

Blog Khas Buat Baby Kami

Assalamualaikum.
Hari ini saya dah masuk 35 minggu pregnant. Paling lambat pun, lagi lima minggu keluarlah baby dalam perut ni. ^_^
Macam dah pernah cakap sebelum ni, saya nak buat blog khas untuk our baby. Dah lama dah siap pun blog tu, cuma ingtkan nak reveal after baby lahir. Tapi disebabkan mak buyung ni tak gheti menyabau, so inilah dia blog nya:
Kat blog Sweet Child tu nanti saya akan catatkan secara detail perkembangan our baby, sebagai kenangan. Sebab memori-memori tu semua tak akan berulang lagi, kan? Kat Blog Bardboo ni nanti akan sentuh sikit-sikit je pasal baby. Gila kedekut mak dia ni kan? Hehe.
So kalau korang rasa nanti macam mengidam je nak baca pasal baby, nak tengok gambar baby puas-puas, silalah follow blog Sweet Child tu ye? ^_^

Leave a Reply

CommentLuv badge