» » Buffered Earning Muncul Jua Akhirnya..

Buffered Earning Muncul Jua Akhirnya..

Assalamualaikum.
Gembira betul rasa hati ni. Tak sangka plak masa singgah ke web Nuffnang tadi, saya ada dapat buffered earning baru. Dah sebulan lebih blog ini sepi tanpa sebarang BE. Earning pun tak naik-naik, takat tu je. Last-last disebabkan bengang earning tak naik-naik, saya terus cashout earning yang dah terkumpul selama ni. Huhu.
Dan bila dah kosong earning yang tinggal, tiba-tiba je Nuffnang bermurah hati nak bagi saya satu BE plak. Alhamdulillah. Rezeki untuk baby. Bolehlah buat modal beli iphone. Hehe. Eh ni rezeki untuk baby ke or untuk maknya? Lu pikirlah sendiri. Hehe. =P
So inilah dia BE terbaru untuk Blog Bardboo. InsyaAllah nanti saya akan buat review untuk promosi Celcom ni. Orang dah berbudi, kita kenalah berbahasa. Tak rugi pun nak buat promosi ni. Sekurang-kurangnya ada benda yang nak diupdate di blog. Huhu.

 

Bila dah ada BE ni, yang penting adalah selalu update blog dan tingkatkan trafik. Mari berusaha! Hehe. Ok bagi yang belum dapat BE lagi tu, jangan sedih-sedih tau. Cuba ikut tutorial kat bawah ni ye, manalah tahu lepas ni turn korang plak menari-nari bersama BE. =)

Cara Mendapatkan Buffered Earnings Nuffnang

One Response

  1. Izzuddin Fauzi
    | Reply

    whoa… berjaya juga akhirnya yer…
    my etech9[dot]com

Leave a Reply

CommentLuv badge