» » Cakap Je Nak Makan Apa

Cakap Je Nak Makan Apa

Assalamualaikum.
Hari ni tak sempat langsung saya nak berblogwalking. Laptop dan broadband tak ada, tu yang terhad sikit nak berblog. Nak guna laptop Kakteh, rasa tak best. Nak taip pun susah. Ni terkial-kial nak menaip satu-satu. Hehe.
Ok now saya dah ada kat Klang. Tadi Kakngah buatkan cucur udang, sebab sebelum ni saya ada cakap nk makan cucur udang. Esok plak nak buat buah melaka. Haish, best betul mengandung ni kan? Cakap je nak makan apa, mesti ada orang sudi nak tolong buatkan. Huhu.
[Gambar dari Google]
Tapi nasib baiklah sepanjang saya mengandung ni tak ada mengidam benda yang pelik-pelik. Macam nak makan sabun ke, tanah ke. Hehe.
So lepasni nak request pe plak ek? Lama saya ada di Klang ni. Jom pikir……

8 Responses

  1. ida khairani
    | Reply

    Shaklee set berpantang

    RM100 sahaja untuk penggunaan 40 hari
    40 tabs of Vita-Lea, 40 tabs B complex, 40tabs Vitamin C and 40 tabs Zinc

    Lawati http://www.shaklee2u.com untuk maklumat lanjut

  2. sissyira
    | Reply

    salam

    lama tak makan cucur udang

  3. bArdbOO
    | Reply

    @niesz
    tu gmbr dr google je..malas nak amek gmbr td..sbb dh xsabau nak makan..hehe

  4. bArdbOO
    | Reply

    @Cik Wanie Ghani
    hehe..ckap je..senang kan

  5. bArdbOO
    | Reply

    @Zue Cancer
    tu la, naseb abik ngidam benda yg sng nak cari? apa rasa mengidam? hur, kalo slagi xdpt slagi tu t'igt..smp termimpi2.hehe

  6. niesz
    | Reply

    sedap nye cucur udang ni, besar2 lak tu udang die..ehe..

  7. Cik Wanie Ghani
    | Reply

    amboi ckp apa je nak mkn apa,
    hurm….

    sedap plak cucur udang tue,
    terasa lapar lah plak,
    nyum nyum

  8. Zue Cancer
    | Reply

    naseb bek tak ngidam..durian belande ke…kalo tak jenuh nak cari..ape rase ngidam ye?hehhe tak tahu sebb tak kawen lg

Leave a Reply

CommentLuv badge