» » Cantik Namanya – Nor Amni Sarah

Cantik Namanya – Nor Amni Sarah

Assalamualaikum.
Apa khabar korang semua? Mesti dah ada banyak plan untuk hujung minggu ni. Jeles-jeles. Saya ni plak mak buyung yang hampir meletup perutnya, so tak larat dah nak jalan banyak-banyak. Huhu.
Ok jom kita berkenalan dengan blogger ni ye kawan-kawan. Namanya Nor Amni Sarah, sedap kan nama tu? Tapi panggil dia Sarah je. Hehe. Kawan kita ni dah berblog sejak September 2009 lagi, dan sekarang dah ada 30 orang follower. So jom lah kita menambahkan bilangan follower Cik Sarah kita ni ye? ^_^
Dia ni duduk kat Kelantan, dan dalam blog dia tu memang cerita tentang personal life dia. Dengar cerita dia berharap agar ada “orang” tu baca blog dia dan akan lebih memahami dia. Agaknya siapalah orang bertuah tu ye? Hehe. =P
Oh ye Sarah ni pun tak sabar nak tunggu perut saya meletup. Nak tengok gambar baby ye? Dah bersalin nanti saya tepek gambar baby banayk-banyak kat blog ni ye. Hehe. ^_^
Mengenai layout blog plak, dia menggunakan template yang sangat comel. Purple bunga-bunga. Kalau tak percaya pergilah tengok. Untuk first page, dia dah set untuk paparkan dua entri je. Bagus-bagus. Tapi kan, saya rasa widget di sidebar terlalu banyak, so blog jadi lambat loading. Erm mungkin Sarah boleh buang mana-mana widget yang tak perlu k? Sebab tak semua orang ada line internet yang mantop. Huhu. Lepastu,bolehlah center kan semua widget-widget yang ada tu k. Kalau tak tahu caranya, boleh tanya saya.
P/s: Enti ni untuk segmen “Blog Review by Bardboo“. Korang berminat nak join? InsyaAllah akan ada lagi bulan Mei nanti.

Leave a Reply

CommentLuv badge