» » Cara Kuruskan Badan Dengan Omega Guard Shaklee

Cara Kuruskan Badan Dengan Omega Guard Shaklee

posted in: Shaklee | 11

Assalamualaikum.

Semakin ramai yang mula percaya pada keberkesanan produk Shaklee untuk menguruskan badan. Sebab utama Shaklee menjadi pilihan adalah kerana produknya yang berkualiti dan dijamin selamat. Antara set yang paling mendapat sambutan adalah set kurus Shaklee. Set Kurus Shaklee bukan sahaja membantu anda untuk menrunkan berat badan, tetapi juga membantu untuk memberikan bentuk badan yang cantik, iaitu tidak menggeleber. Sebab itu penting bagi anda mengambil pakej lengkap bagi set kurus Shaklee ini.

kuruskan badan

Pakej lengkap yang Mama maksudkan adalah tiga produk utama yang perlu diambil, iaitu (1) detoks, (2) pecah lemak, (3) bina otot. Untuk ‘memecahkan lemak’, anda ada pilihan samaada ingin memilih Lecithin ataupun Omega Guard. Dari segi harga, Lecithin lebih murah dari Omega Guard. Tapi jika dibandingkan dari segi prestasi, kepantasan Lecithin dalam membakar lemak diibaratkan seperti sebiji kereta, manakala Omega Guard pula seperti sebiji kapal terbang. Dan sudah mestilah kapal terbang akan sampai lebih awal ke destinasi ‘badan kurus’, kan? =)

Persoalannya, macam mana Omega Guard boleh membantu untuk menguruskan badan? Omega Guard mengandungi kandungan Omega-3 yang tinggi. Dan Omega-3 ini mengawal penghasilan hormon leptin yang mengawal selera makan seseorang. Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengawal rasa lapar. Jadi bila banyak hormon leptin dihasilkan, rasa lapar dapat yang melampau dapat disekat dan sekaligus menghalang seseorang daripada makan terlalu banyak.

omega guard shaklee

 

Selain itu, hormon leptin juga membantu untuk meningkatkan kadar metabolisme badan. Bila kadar metabolisme tinggi, lebih banyak pembakaran makanan dan lemak akan berlaku. Dan sekaligus menyumbang kepada pengurangan berat badan apabila lemak-lemak terkumpul di dalam badan sudah disingkirkan.

Jadi dengan pengambilan Omega Guard Shaklee secara konsisten, ianya dapat membantu untuk mengurangkan berat badan. Tapi jangan lupa untuk ambil sekali bersama agen detoks untuk membantu membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan, dan juga tingkatkan pengambilan protein untuk membina semula otot-otot badan.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

11 Responses

  1. […] dan dapat mengawal pengambilan makanan seharian. Jika diambil sekali bersama agen detoks dan agen pembakar lemak, InsyaAllah boleh kurus […]

  2. Faiz Saaid
    | Reply

    Alhamdulillah, sendiri makan omega, memang best
    Faiz Saaid recently posted..5 tips pulihkan Badan PENAT !!! PENAT BEKERJA.. PENAT DENGAN TRAFFIC JAM..My Profile

  3. Abdur
    | Reply

    Pernah juga cuba meski tak jadi ahli,shaklee memang best
    Abdur recently posted..Maksud On-Page SEOMy Profile

  4. Nadot
    | Reply

    Sedih terlupa bawak ni masa datang sini last year. Bawak set menyusu je. Kena order n suruh mak poskan la nampaknya (walaupun bukan semata untuk kurus sebab tak mampu kawal nafsu.. hehe)
    Nadot recently posted..Penantian yang Berakhir Juga AkhirnyaMy Profile

  5. Denaihati
    | Reply

    Insyaallah dengan kaedah yang betul berjaya kuruskan badan dengan produk ini.
    Denaihati recently posted..Turki aku datangMy Profile

  6. Anuar
    | Reply

    Terima kasih di atas perkongsian info… Semoga ramai yang mendapat manfaat setelah membaca entri ini..
    Anuar recently posted..Syukur Alhamdulillah.. Berjaya mencapai lebih 4000 sehariMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge