» » Cara Menghilangkan Parut Jerawat Seawal 2 Minggu!

Cara Menghilangkan Parut Jerawat Seawal 2 Minggu!

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Sebelum teruskan pembacaan, jomlah tengok dulu video best ni. Mesti anda tak percaya tengok perubahan ketara yang berlaku pada kulit muka Cikpuan ini. Jangan tersalah pilih produk tau!

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.

Masalah jerawat memang susah hendak dielakkan, terutamanya bagi yang baru memasuki usia remaja. Jika tidak dijaga dengan betul, jerawat ini akan meninggalkan parut dan sukar hendak dihilangkan. Hari ni Mama nak kongsikan testimoni menghilangkan parut jerawat seawal dua minggu sahaja.

Ini merupakan kisah betul tau. Pemilik testimoni adalah anak buah Mama sendiri (Aisyah), yang berkongsikan pengalamannya di entri ini >> Kisah Aku dan Set Basic Kecantikan <<

kulit cantik

Aisyah ini memang ada masalah jerawat, dan jerawat tu meninggalkan parut. Banyak jugalah parut-parut jerawat di muka dia ni. Disebabkan rasa kesian tengok kulit muka dia tu, akhirnya Mama suruh dia cuba Set Kulit Shaklee. Kalau ikutkan style Mama, memang tak suka nak terus suggest macam tu ke orang. Tapi disebabkan dia ni ahli keluarga sendiri, jadi Mama cuba je la ‘approach‘.

Tak sangka pula dia setuju nak cuba. Mula-mula tu, Mama tak adalah nak harapkan agar masalah kulit dia tu elok dengan cepat. Tapi lepas tu bila ada jumpa dia lagi, memang terkejut tengok perubahan pada kulit dia tau. Memang ketara sangat tau! Kalau dulu banyak jerawat dan kulit berlubang-lubang dengan parut jerawat. Tapi sejak makan Shaklee, jerawatnya ada sikit sahaja dan parut-parut jerawat pun dah makin pudar.

Cara Menghilangkan Parut Jerawat Seawal 2 Minggu!

Dan terus si Aisyah ini bersemangat nak berniaga Shaklee, sebab dia nak kongsikan kebaikan yang dia dah rasa. Ye la, takkan nak sorang-sorang je yang ada kulit cantik, kan? Mestilah nak orang lain pun dapat kesan macam ni juga. Jadi bagi anda yang memang ada masalah macam CIk Aisyah ini, cubalah dulu Set Kulit Shaklee ini. Manalah tahu mungkin inilah penyelesaian yang anda cari-cari selama ini.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge