» » Cara Untuk Mudah Tidur Lena Dengan Ostematrix

Cara Untuk Mudah Tidur Lena Dengan Ostematrix

posted in: Shaklee | 1

Assalamualaikum.

Anda jenis yang susah untuk tidur malam? Mesti geram tengok orang lain yang senang je tidur walaupun baru letak kepala atas bantal,kan?

Sebenarnya, masalah susah tidur ada kaitan dengan kekurangan kalsium dan magnesium dalam badan. Ini bukan sekadar cakap-cakap kosong, tapi memang sudah ditulis oleh seorang doktor, iaitu Dr. James F. Balch dalam bukunya Prescription for Nutritional Healing.

” Kekurangan Kalsium dan Magnesium boleh menyebabkan kita berjaga beberapa jam dan tidak boleh kembali tidur jika terjaga”

Untuk dapatkan tidur yang lena, kita kena pastikan kandungan kalsium dan magnesium dalam badan adalah mencukupi. Barulah kita boleh dapatkan rehat yang cukup dan tak mengantuk keesokan harinya.

Cara paling mudah untuk dapatkan tidur yang lena adalah dengan mengambil suplemen OsteMatrix setiap malam. OsteMatrix mempunyai kandungan kalsium dan magnesium yang diperlukan oleh setiap individu.

ostematrix shaklee

Bagi yang tak suka minum susu, memang inilah caranya untuk anda dapatkan bekalan kalsium dan magnesium. Anda cuma perlu menelan 4biji OsteMatrix sebelum tidur. Anda bukan sahaja akan dapat tidur yang lena, tetapi akan berasa segar apabila bangun nanti.

Tak percaya? Jomlah cuba dulu. =)

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

One Response

  1. nila anggraini
    | Reply

    Ostematrix bantu kita untuk dapatkan keperluan kalsium yang kurang dalam badan kita. Tak perlu susah untuk minum susu setiap hari…telan sahaja 4 biji ostematrix setiap hari sudah cukup untuk keperluan 2 gelas susu setiap hari.
    nila anggraini recently posted..Elakkan Makan Berlebihan Di Musim Perayaan Agar Tetap SihatMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge