» » [CERITA] Izz Ammar Dah Tiga Bulan

[CERITA] Izz Ammar Dah Tiga Bulan

Assalamualaikum.
Izz Ammar dah tiga bulan? Yup! Cepat betul masa berlalu kan. Sekejap je anak mama ni dah besar. Sekarangni Ammar dah pandai gelak2 besar. Comel sangat tengok dia gelak. Ni hah gambarnya:

Gambar ni diambil masa kitorang pergi makan2 kat Aroma Ikan Bakar, Jeram. Nenda taknak lepaskan peluang manja2 dengan Ammar. Sebab lepasni kan Ammar nak duk jauh. Dua tahun plak tu. Nanti bila balik Ammar dah besar dah. Dah boleh jalan, dah boleh cakap. Huhu. Video Ammar gelak2 pun ada gak. Tapi tak boleh nak upload ke blog, sebab mama tak pakai tudung dalam video tu. Hehe. Nanti bila ada video yang proper mama akan uploadkan yer.

Ammar pun dah pandai sangat pandang kamera. Eh memang dari kecik lagi pun Ammar dah ada kemahiran ni. Hehe. =P

Hari Rabu lepas mama n papa bawak Ammar pergi inject. Lagi sekali Ammar membuktikan kelakiannya sebab tak menangis! Hebatlah anak mama ni! Huhu. So sekarangni berat Ammar adalah 6.4kg. Aduyai, patutlah lenguh2 tangan mendukung kamu. Panjang plak tak tahu. Sebab nurse tu tak ukur. Nanti mama ukurkan yer.

Tengok tu, kan bam bam betul anak mama ni. Ramai yang geram dengan pipi Ammar tu. Makteh plak sibuk je cubit2 pipi Ammar. Tak baik, kan? Mama pun tak pernah cubit2 pipi Ammar. Gomol2 tu adalah. Hehe. =P

MAMA SAYANG IZZ AMMAR!!! ^_^

Leave a Reply

CommentLuv badge