» » [CERITA] Mari Membebel

[CERITA] Mari Membebel

Assalamualaikum

Lamanya blog ni terbiar kan? Padahal Ammar dah 27hari dah hari ni. Tapi disebabkan saya tak dapat nk online guna laptop lama2 (nanti kena marah..hehe..) dan nak update guna handphone sangatlah mencabar kesabaran, so blog ni pun trbiar macamtu je..kesian gila..huhu…

So apa cerita Ammar sekarangni? Ammar dah membesar dengan sihat dan kuat. Masa sepuluh hari, berat dia 3.7kg. Masa 20hari plak, berat dah 4.5kg! Cepat kan berat badan Ammar naik?

Ammar memang kuat menyusu. Tapi tiap kali menyusu, dia akan yak. Kadang2 tu tengah menyusu pun dia boleh yak. Senang cerita masuk atas keluar bawah. Hehe. Berapa kali dia yak sehari pun rasanya dah tak terkira. Memang banyak kali! Orang kata bayi yang minum susuibu memang kuat yak sebb susu ibu senang hadam. Tapi bila dia yak bnyak2 kali, kita pun jadi risaulah. Sampai bontot dia merah2. Huhu, cian anak mama…

Lagi satu, Ammar ni kuat kentut. Entah perangai siapalah yang dia ikut ni. Hehe. Tapi bagus gak dia kuat kentut. Sebab sampai sekarang Ammar tak pernah lagi kembung perut. Alhamdulilah..

Eh penatlah taip guna handphone ni..lain kali la sambung cerita k.

One Response

  1. NuR si CiKGu RiBeNa
    | Reply

    alahai..
    tak tau ada blog si cumel ni..

    kena follow la mcm ni..
    cumelnye dia..
    mcm mama dia..

Leave a Reply

CommentLuv badge