» » [CERITA] Selamat Datang ke Mahligai Cinta!

[CERITA] Selamat Datang ke Mahligai Cinta!

Assalamualaikum.

Akhirnya berjaya juga Mama setup blog baru ni. Blog Mahligai Cinta ini akan menggantikan blog Sweet Child sebelum ni. Entri2 yang ada di blog lama tu pun dah di ‘import’ masuk ke blog baru suci murni ni.

Ok tak layout blog ni? Mama buat yang simple2 aja la. Tak larat dah nak edit banyak2. Yang penting, pengisian yang akan diletakkan di blog ini. Yang paling utama mestilah nak letak cerita pasal Izz Ammar dan Baby I.A.  Dan sebagai tambahan, Mama akan selitkan juga dengan info2 dan ilmu2 tentang keibubapaan dan pendidikan awal kanak2.

Tagline untuk blog ini Mama pilih ‘Memori Indah Dikongsi Bersama‘. Sebabnya Mama nak kongsikan segala memori dalam membesarkan anak Mama ni dengan orang2 di luar sana. Dan InsyaAllah bila anak2 Mama dah besar nanti pun boleh baca balik memori2 tu di sini. Kan ke best tu?=)

 Ok kita jumpa lagi di next entry ye? Daaa…

p/s: Jangan lupa ‘Like’ page Mahligai Cinta di Facebook. Nanti Mama akan kongsikan artikel2 menarik yang Mama dah baca tentang ‘parenting’ kat sana.

Leave a Reply

CommentLuv badge