» » Coaching Bersama Mommy Lyna, Pemilik Mysuperkids.Net

Coaching Bersama Mommy Lyna, Pemilik Mysuperkids.Net

posted in: Shaklee | 3

Assalamualaikum.

Rasanya ramai yang kenal dengan pemilik Mysuperkids.net, iaitu Puan Lyna ini kan? Sejak dari dulu lagi Mama memang dah selalu ‘skodeng’ blog ini. Masa tu sibuk nak belajar fasal Adsense dan hosting blog. Dari situ juga Mama tahu yang Mommy Lyna ni seorang pengedar Shaklee, tapi masa tu memang tak ada rasa tertarik langsung pun nak mencuba produk Shaklee. Nak mendaftar sebagai ahli Shaklee, lagilah jauh sekali!

Tapi entah macam mana, beberapa bulan lepas Mama tergerak hati untuk mendaftar dan mencuba produk Shaklee. Lepas tu, terus pula serius buat bisnes Shaklee. Alhamdulillah, Mama rasa bersyukur sangat sebab berada di bawah kumpulan Mommylyna. Memang tak menyesal langsunglah. Sebabnya Mama mendapat bimbingan dari segala aspek bila berada di dalam kumpulan ini. Bukan setakat mengenali produk sahaja, malahan lebih dari itu. Terlalu banyak ilmu yang Mommylyna kongsikan untuk semua anak-cucu-cicitnya.

Dan Alhamdulillah, hari ini Mama berpeluang untuk berjumpa dengan MommyLyna untuk kali kedua. Sebelum ini pernah berjumpa untuk Program Jom Hebat KL, tapi tak ada pula update cerita tu di blog ini. Coaching tadi dibuat di rumah salah seorang ahli kumpulan kami di Putrajaya. Banyak ilmu yang dapat tadi. Memang sangat best! Tapi sayangnya ada beberapa orang yang tidak dapat hadir pada saat-saat akhir atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Jika ada lagi aktiviti-aktiviti macam ini, Mama akan cuba sertai sebelum kami pergi merantau lagi buat beberapa tahun nanti. Masa di Perancis dulu, selalu cemburu tengok kawan-kawan lain join pelbagai program Shaklee. Jadi sekarangni bila masaih di Malaysia, Mama akan rebut peluang untuk sertai pelbagai lagi program-program lain.

Teringin nak merasa? Jom lah sertai kami, kumpulan pengedar Shaklee terbaik di Malaysia! Hihi.. =)

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

3 Responses

  1. […] bimbingan termantap untuk pengetahuan produk dan juga untuk teknik pemasaran berkesan. Kedua, coaching offline dan online disediakan untuk semua yang berada dalam susur galur mereka. Ketiga, keempat, kelima, […]

  2. ohcikgu
    | Reply

    bila ada geng shaklee..baru la bestt. hehe
    ohcikgu recently posted..Kita yang kawal kehidupan kita. Bukan “HARGA”.My Profile

  3. Ummi Hanie
    | Reply

    yup, lama juga kiranya kenal blog mysuperkids tu, kenal tuannya di alam maya je lah.. 😉
    Ummi Hanie recently posted..Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilanMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge