» » Contest Review Blog Paling Popular

Contest Review Blog Paling Popular

Assalamualaikum.

Baru-baru ini saya sempat sertai segmen review blog yang dianjurkan oleh Denaihati, dan Alhamdulillah review Blog Bardboo sudah pun di publish di sana. Tapi tak sangka rupa-rupanya Denaihati ada rancangan untuk membuat contest. Disebabkan penyertaan yang ada hanya tujuh, maka tujuh orang blogger ini perlulah berusaha keras untuk menang. Hadiah pun best. Jom tolong saya untuk menang, boleh tak? Hehe.

Apa yang perlu dibuat adalah:

1. Pergi ke review ini >>>Blog Bardboo Kisah Wanita dan Keluarga<<<

  • Tinggalkan komen di entri tersebut (mesti lebih dari 5 patah perkataan)
  • Klik button ‘Tweet’
  • Klik button ‘G+’
  • p/s: G+ cuma boleh klik sekali je. Kalau dah pernah klik untuk entri tersebut, jangan klik lagi ye. Kalau tak nanti, jumlahnya akan berkurangan.

2. Vote untuk Denaihati menang peti ais di >>>SINI<<<

Contest tamat pada 11.59pm, 2 Mei 2013. Kejap je, kan? Jom tolong saya untuk menang ya. Segala pertolongan diucapkan ribuan terima kasih. ^_^

p/s: Segmen “Aku Seorang Surirumah” dah tamat. Pemenangnya dah tahu siapa, entrinya pun saya dah siap karang. Tapi saya publish kan 3 Mei nanti ye, sebabnya nak promosikan contest ini dulu. =)

15 Responses

  1. BeritaKaki
    | Reply

    semoga berjaya kak Bard 🙂
    BeritaKaki recently posted..Sedih Bayi Dipanggang Hidup-HidupMy Profile

  2. hafiz
    | Reply

    ooo dah terlepas ni…
    hafiz recently posted..Contest Review Tak TerkalahMy Profile

  3. leny
    | Reply

    Pingin berpartisipasi tapi apa mungkin ya,,,semoga sukses buat yang kiutan dech!!

  4. staibaqhang
    | Reply

    moga2 kejayaan sentiasa di sisi
    staibaqhang recently posted..Apa itu Photojurnalism?My Profile

  5. hafizmd
    | Reply

    Selamat berjaya yer bard…inshaAllah akan bantu vote mana yg mampu… =)
    hafizmd recently posted..10 Blog Melayu Terbaik Edisi ‘Tepung Kena Ragi’My Profile

  6. Lizz
    | Reply

    bro denaihati memang selalu buat kejutan. hehehe! good luck ya!!
    Lizz recently posted..Siri Blogger Wanita Part 2: Memilih Niche BlogMy Profile

  7. nurmisnan
    | Reply

    Sama2 kita berjuang sis… tolongn bantu bersama2..
    All d best n gd luck
    nurmisnan recently posted..Contest review blog paling popular DenaihatiMy Profile

  8. Mama Murai
    | Reply

    Ok kita undi ye, anyway good luck, semoga menjadi pemenang untuk segmen tu.
    Mama Murai recently posted..Update kembali dan teori ranking Alexa. Rubbish!My Profile

  9. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Semoga berjaya ye. Tak ramai yang join tu. peluang mesti cerah
    Hazmin Hamudin recently posted..Selamat Hari Pekerja 2013My Profile

  10. Datin Tyka
    | Reply

    semoga berjaya ya puan..insyaAllah saya akan undi
    Datin Tyka recently posted..Bermadu Ke?My Profile

  11. titan
    | Reply

    semoga berjaya ek. hehe
    titan recently posted..Jangan komen.My Profile

  12. Oneblogsocial
    | Reply

    Good luck!
    Oneblogsocial recently posted..Istimewanya Blog Nuristimewa.comMy Profile

  13. ajumohit
    | Reply

    ok good luck ye, sat lagi nak pi vote 😉
    ajumohit recently posted..Mengukur baju di Butik Nurita HarithMy Profile

  14. husna zahidi
    | Reply

    husna support!! =D
    husna zahidi recently posted..Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.comMy Profile

  15. akubiomed
    | Reply

    Selamat berjaya dengan penyertaan contest ini.
    akubiomed recently posted..Filem Iron Man 3 sekuel terakhirMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge