» » Eh Gambar Baby. Bardboo Dah Beranak Ke?!!!

Eh Gambar Baby. Bardboo Dah Beranak Ke?!!!

Assalamualaikum.
Tiga hari menyepi, so hari ni kena taip entri gak. Kalau tak hati tak tenang. Yeker? Hurm, layankan jela. Hehe. Bukannya taknak update blog, cuma takde mood je. Mood terbang ke awan kot! Ok2, jom pergi ke topik utama.
Alhamdulillah, Uda dan Kak Uda saya dah dapat anak pertama Sabtu lepas (16 April 2011). Congratulation to both of you! Kitorang bersanding sama-sama hari tu, double wedding! Pregnant pun sama-sama, cuma saya lewat sebulan. Haish, bila tengok diorang dah dapat baby, saya pula yang jadi tak sabar nak beranak. Tapi kan, ketakutan nak bersalin tu makin hari makin memuncak. Wa cuak wo!! Any tips?
Ok,ini dia gambar baby comel yang bernama Khalisha. ^_^

Day 1: Khalisha dengan Makteh dia. Diorang pergi melawat baby baru kat Temerloh. Jeles betul! Entah bilalh saya dapat jumpa baby Khalisha. Nak berjalan jauh, saya pun dah menunggu hari je ni. Huhu.

Day 2: Sijibik macam muka mak dia! Hehe.

Day 3: Khalisha bersama ayahanda dia. Saya yakin Uda saya akan jadi seoran ayah yang baik. Kalau anak kucing pun dia layan macam anak orang, inikan plak anak sendiri. Eh dah macam peribahasa plak! Hehe. =P

Leave a Reply

CommentLuv badge