» » Gambar Zaman Matrikulasi

Gambar Zaman Matrikulasi

Assalamualaikum.
Matriks? Hurm, inilah zaman yang kena study macam nak mampus. Memang tak ada peluang nak rehat langsung. Masa time ni memang saya rasa macam robot. Tidur pukul 12 malam, bangun pukul 6 pagi. Lepastu aktiviti penuh dari pagi sampai malam. Penat sangat! Tapi best!
Sebab apa? Sebab kawan-kawan saya masa matriks semuanya best-best. Budak aras pun sama. Ingat lagi masa study week, saya bertapa di bilik sebelah. Penuh satu bilik tu bersepah dengan buku dan nota. Bila time makan plak, pergi beli sama-sama. Argh, rindu betul zaman tu.
So ni pun ada satu gambar je. Sama kes dengan gambar-gambar masa zaman sekolah menengah.

Leave a Reply

CommentLuv badge