» » » Gelagat Along Ammar

Gelagat Along Ammar

Assalamualaikum.

Kali ni saya nak bercerita tentang Izz Ammar pulak. Dah lama tak update cerita Ammar kat sini, kan? Bila baca komen dari Hati Putera dan Amirez yang cakap Ammar mesti dah besar sekarang, terus rasa nak share gambar2 dia di sini.

Haah Ammar memang dah besar sekarangni. Sejak dia balik Malaysia ni, macam2 benda dia belajar. Yelar, berjumpa dengan ramai sepupu2 yang berbagai ragam. Memang cepatlah Ammar belajar! Kalau kat Toulouse ni, balik2 dia asyik nampak muka Mama dan Papa dia aja.

Bukan takat tu je. Ketinggian Ammar pun dah nampak jauh berbeza. Masa mula2 sampai Malaysia, kepala dia betul2 kat bawah aras meja makan rumah Bonda. Dalam masa dua minggu, dia dah lebih tinggi dari meja tu! Dan dah pandai memanjat plak tu. Adoi, geleng kepala je kitorang tengok.

Dan masa kat negara tercinta tu la Ammar dapat jalan2 naik motor. Suka betul dia. Pantang nampak motor, mesti nak naik. Cik Abang la yang jadi mangsa kena bawak Ammar round2 satu taman. Petang2 plak selalunya Pakngah Ammar akan bawak dia round2 naik motor gak.

20 Responses

  1. sara
    | Reply

    comelnya 🙂
    sara recently posted..Download dan Tonton Adam dan Hawa Episode 13My Profile

  2. akubiomed
    | Reply

    Sudah semakin tinggi abang long Ammar tentu emaknya agak penat melayan keletahnya. 🙂

  3. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    mesti ammar seronok sgt main nga sepupunya di Malaysia..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Kisah Rumah Kami LagiMy Profile

  4. hafizmd
    | Reply

    Kereta macam ni, memang jatuh2 sajalah yer…ammarpun dah nampak besar sgt utk kerete sekecil tu… =)
    hafizmd recently posted..Jangan Main Lidah!My Profile

  5. kimmie
    | Reply

    wah ammar dah pandai main panjat – panjat ye…lama tak tengok gambar ammar..yg pastu masih comel seperti dulu 🙂
    kimmie recently posted..Saya menang 2 tiket movie Resident Evil: RetributionMy Profile

  6. nurmisnan
    | Reply

    amboi… hencem la adik Ammar.. weeetttt
    nurmisnan recently posted..Empat tahun beraya tanpa anak tersayang – part 1My Profile

  7. anif
    | Reply

    Uish.. bahaya tu berdiri atas motor! 😀
    anif recently posted..iPhone 5My Profile

  8. muazfaris
    | Reply

    waaah, dah besar dah Ammar !
    muazfaris recently posted..Tweet di Twitter pun efek Backlink SEOMy Profile

  9. segalabenda
    | Reply

    belikan die motor budak-budak tu..kurang2 boleh lepas rindu nak naik motor hehe
    segalabenda recently posted..Beli Rumah Di UUC Kota KinabaluMy Profile

  10. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Wah… Dah besar dah Ammar… Bahaya ni bila dia dah pandai memanjat… Kena perhatikan setiap masa..
    Hazmin Hamudin recently posted..Memang Puas Hati Makan Dekat SiniMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      Pintunke balkoni tu mmg sentiasa ditutup…kaau kitorang ada sekki br ammar dapat main kat luar..tu pun memang mata tak lepas dari pandng dia. Risau takut jadi apa2…
      Bardboo recently posted..Gelagat Along AmmarMy Profile

  11. Eizil
    | Reply

    Mesti terasa bila tak boleh naik dah motor bila pulang ke sana… 😀 nampak cerdik betul ammar ni…
    Eizil recently posted..Pelbagai hadiah untuk dimenangi, contest pertama besar-besaran.My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge