» » Google Page Rank Blog Bardboo

Google Page Rank Blog Bardboo

Assalamualaikum

Google Page Rank – Ini antara isu hangat yang blogger update di blog mereka buat masa ini, sebabnya Google baru je buat update untuk pagerank ni. So apa cerita dengan page rank Blog Bardboo?

Oh page rank dan blog ini banyak sangat turun  naiknya. Masa saya guna blogspot dulu, blog ini dah mencapai page rank 3. Bila saya tukar ke domain www.bardboo.com, terus jadi kosong semula. Tapi Alhamdulillah setahun lepastu naik semula ke page rank 3.

Dan sekali lagi turun ke 0 bila saya sudah berhosting sendiri bulan lepas. Tapi kira nasib baiklah baru je tukar hosting, Google pun update page rank. So untuk yang terbaru ini, Blog Bardboo berstatus 02 sahaja. Kira ok la tu kan? Huhu.

Agaknya boleh tak dapat 3 balik lepas ni?

44 Responses

  1. siTokei
    | Reply

    insyallah nanti dapat la tu…:)
    siTokei recently posted..Jual baucer buku BB1M, KPT serah pada polisMy Profile

  2. akubiomed
    | Reply

    Berapa lama blogging mengunakan hosting berbayar dapat PageRank 2?

    • Bardboo
      | Reply

      dalam seminggu lebih macam tu..sebab tukar akhir bulan oktober..awal bulan nov google update pagerank…
      Bardboo recently posted..Izz Ammar Sudah Enam BulanMy Profile

  3. B3njy
    | Reply

    PR 2 tu bukan senag nak dapat OOooo ! b3njy pun hanya PR 1 je … tahniah kerana pernah duduk PR-3
    B3njy recently posted..PR PUNYA CERITAMy Profile

    • ApoSajo dotNet
      | Reply

      Betul tu, memang power la kalu bleh cecah PR3

  4. izwannizam
    | Reply

    pagerank ni penting untuk mereka yg tahu kelebihannya 🙂

    anyway,tahniah 🙂
    izwannizam recently posted..11.11.11My Profile

  5. Izwan
    | Reply

    saya dah 7 bulan baru dapat PR2.. baru2 ni update masih lagi PR 2.. hahaha..
    Izwan recently posted..Kadangkala Aku Rindukan Kau Yang DuluMy Profile

  6. Denaihati
    | Reply

    InsyaAllah akan kembali pr mcm blogspot, pr3
    Denaihati recently posted..Polisi baru Tribber mesti bacaMy Profile

  7. Miss Yati
    | Reply

    Oklah tu PR2 dengan keadaan tukar hosting semua tu. Tahniah 😀

  8. suri
    | Reply

    jangan sedih nanti naik le tu heeee
    suri recently posted..Doa TaubatMy Profile

  9. mak lagenda
    | Reply

    hi bardboo.. mak pun br je check my PR. 2 jugak..hik hik hik. Lantak dia lah nak turun ke, nak naik ke..mak tak kisah sgt pun..

  10. puan kutu
    | Reply

    saya rank 1.sadis!haha..
    puan kutu recently posted..Tragedi Puan Kutu Mati KutuMy Profile

  11. Mejuez
    | Reply

    sy tk pernah merasa pr3 lgi…..
    Mejuez recently posted..Gadget Impian Aku Semestinya Ipad 2 Ataupun Samsung Galaxy Tabs 10.1 | Gadjet Impian.My Profile

  12. Hazmin Hamudin
    | Reply

    kira ok dah tu dapat PR2 untuk blog yang baru berhosting ni. saya dari PR2 terus jatuh tergolek ke PR1. sedihkan…
    Hazmin Hamudin recently posted..Chef Riz Tipu Resume Dalam Rancangan Masterchef MalaysiaMy Profile

  13. titan
    | Reply

    kira ok sangat dah tu. tinggi gak tu. 🙂
    titan recently posted..Nak makan ApamPolkadot. Nakk..My Profile

  14. puanbee
    | Reply

    boleh , nanti dapat lah tu , puanbee.com tk berganjak pun duk kat situ je bertahun2 (padahal baru setahun 🙂 )
    puanbee recently posted..Aktiviti mewarna bersama baby dan unaMy Profile

  15. Pacifista
    | Reply

    salam tetamu baru dari blog Pacifista 😛

    tahniah dengan page rank tu.kalau dah pernah dapat 3,mesti takde masalah nak naikkan page rank tu 🙂
    Pacifista recently posted..Blogwalking dengan PacifistaMy Profile

  16. ema
    | Reply

    ada turun naik turun naik erkh
    ema recently posted..Bulldozer Aqeel…boleh….tak boleh….My Profile

  17. chii
    | Reply

    wahh….rata2 da PR2..chii gak yang masih 1..tah bila mau tuka
    chii recently posted..Sayangi Laptop AndaMy Profile

  18. padin
    | Reply

    Wah, PR2 kira ok le tuh.. lama2 nanti naik semula tu, kita pon taktahu apa formula sebenar dia,:D
    padin recently posted..Tips Memulakan PenulisanMy Profile

  19. Juan
    | Reply

    tahniah
    Juan recently posted..Google Page Rank | Google PRMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge