» » Ibu Tak Perlu Risau Lagi Tentang Ruam Lampin Anak Bila Dah Tahu Rahsia Ini

Ibu Tak Perlu Risau Lagi Tentang Ruam Lampin Anak Bila Dah Tahu Rahsia Ini

posted in: Shaklee | 2

Assalamualaikum.

Ada tak ibu-ibu di sini yang anaknya ada masalah ruam lampin yang teruk? Walaupun ibu dah cuba pelbagai krim bayi, masalah ruam lampin tetap tak hilang. Bila tukar jenama diaper pun, masih tetap macam itu juga keadaannya. Meh sini duduk rapat-rapat, Mama nak kongsikan satu rahsia.

Ibu-ibu semua mesti dah tak sanggup kan nak tengok kemaluan anak kemerah-merahan melecet. Dan tiap kali anak-anak buang air kecil, dia akan menangis sebab pedih. Bila nak dicucikan pun, anak menangis juga menahan kesakitan. Kita akan rasa macam ‘useless’ je kan sebab tak dapat nak tolong anak sendiri? 🙁

Tapi ibu-ibu jangan risau lagi tau. Mama ada satu produk baik untuk atasi masalah ni. Nama krim ni Herbal Blend. Krim ni dibuat dari bahan semulajadi, jadi tak perlu risau untuk sapu di kemaluan anak setiap kali sebelum dipakaikan diaper.

Ok jom kita cakap fasal realiti. Selalunya ibu-ibu mesti akan beli Drapolene untuk atasi masalah ruam lampin ni kan? Tapi pernah tak ibu-ibu tengok kandungan krim tersebut? Sanggup ke nak sapu bahan berkimia macam tu ke tempat paling ‘private’ anak-anak syurga kita itu?

Kalau disapu sekali-sekala mungkin tak mengapa. Tapi macam mana kalau disapu setiap kali disalinkan diaper? Kesian anak-anak kita, kecil-kecil lagi dah didedahkan dengan pelbagai bahan kimia.

Jadi, jom bertukar ke krim bayi yang dibuat dari bahan semualajadi ni. Dijamin selamat dan berkesan. Tak percaya? Jom tengok dulu testimoni dari ibu-ibu yang dah berjaya atasi masalah ruam lampin anak mereka.

Macam mana, nak cuba gak krim hebat ni? Jangan risau, harganya murah je. Cuma RM27.50 untuk satu tiub krim bayi yang ajaib ni. Untuk order, boleh SMS/Whatsapp Mama di nombor ini: 013-3876903

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

2 Responses

  1. Info yang menarik untuk merawat ruam lampin. Selain itu, kita juga harus berhati-hati dengan susu formula yang diberikan kepada anak kerana ada produk-produk susu formula yang boleh menyebabkan alahan kulit. Alahan kulit boleh meningkatkan risiko mendapat ruam lampin dengan lebih kerap. Sebaik-baiknya, kita memberikan susu badan kepada anak kita.

  2. ikhwan
    | Reply

    kasihan kalau anak kena ruam, garu sana sini.
    ikhwan recently posted..Senarai Blog Yang Rajin Saya SinggahMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge