» » Irdhina Aneesa Sudah Setahun!

Irdhina Aneesa Sudah Setahun!

Assalamualaikum.

Sudah besar anak dara kami ni rupanya, dah setahun dah dia. Tapi sebenarnya Aneesa dah masuk ke umur setahun pada 14 Januari lepas. Tapi saya tak sempat nak masukkan ceritanya dalam blog ini. Kebetulan pula tarikh tu adalah tarikh cuti sempena Maulidur Rasul. Dan sehari sebelumnya, kami bertolak ke rumah Along di Skudai, bersama-sama dengan Bonda dan Kakteh.

Kami tak ada buat majlis sambutan harijadi pun untuk Aneesa. Cuma belikan sebiji kek, dan makan ramai-ramai. Kalau ikut pada perancangan asal, memang nak buat majlis di rumah sendiri. Tapi, barang-barang kami dari Perancis belum sampai lagi. Rumah kami masih lagi kosong tanpa barang.

4 Responses

  1. tiara
    | Reply

    Cantik seperti itbunya..semoga menjadi anak sholehah.aamiin
    tiara recently posted..Bahan Kimia Dalam MakananMy Profile

  2. estri
    | Reply

    Semoga jadi anak yang sholehah Aneesa.
    estri recently posted..Perbedaan Cokelat Hitam Dan Cokelat PutihMy Profile

  3. Rina
    | Reply

    Sekarang pasti dah menginjak usia 13 bulan. Semoga Irdhina Aneesa makin pintar, lincah dan lucu 🙂
    Rina recently posted..How To Create CSS Search Box Form DesignMy Profile

  4. akubiomed
    | Reply

    Happy belated birthday. 🙂
    akubiomed recently posted..Apa bila sakit gigi apa pun tidak bolehMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge