» » » Irdhina Aneesa Tiga Bulan

Irdhina Aneesa Tiga Bulan

Assalamualaikum.

Disebabkan blog Mahligai Cinta dah bertukar jadi blog bisnes online, makanya saya akan update cerita anak-anak di sini juga. Kumpul je la segala macam jenis cerita dalam satu blog. Hihi.

Ok, sekarangni Irdhina Aneesa dah tiga bulan lebih. Perkembangan terbaru, dia dah boleh meniarap sendiri. Dan bila diagah, dia gelak besar. Geram sangat tengok. Rasa macam nak gigit je pipi bulat dia tu. Lagi, dia suka sangat hisap jari. Risau juga kalau sampai ke besar dia menghisap jari.

Irdhina sekarang dah tak ada jaga malam-malam. Setakat resah puding kiri kanan je bila dia nak susu. Alhamdulillah, mudah nak jaga Aneesa ni, sama macam Along Ammar dia dulu.

Semoga Irdhina Aneesa akan terus membesar dengan sihat dan jadi anak yang baik, InsyaAllah.

– Posted using BlogPress from my iPhone5

10 Responses

  1. leny
    | Reply

    # bulan sudah terlihat besar sekali,,semoga jadi anak yang sholeh/sholehah,,aamiin

  2. Denaihati
    | Reply

    wah, montel juga macam abangnya. semoga jadi anak yang solehah besar nanti.

  3. akubiomed
    | Reply

    Sekejap masa berlalu. Moga-moga apa yang dihajatkan tertunai kelak.
    akubiomed recently posted..Filem Iron Man 3 sekuel terakhirMy Profile

  4. BeritaKaki
    | Reply

    wah..comel sesangat ..ehhehehe
    BeritaKaki recently posted..N’Anggun Collections Maxi Dress PromotionsMy Profile

  5. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Tembam nya pipi dia. sama macam pipi abang dia dulu kan. Geram tengok. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Renew Hosting ServerfreakMy Profile

  6. Hairul Azni
    | Reply

    Sama dengan anak bongsu saya..jari tak lepas di mulut..
    Hairul Azni recently posted..Insentif RM30.00 Untuk Top Commentor Setiap BulanMy Profile

  7. Mama Murai
    | Reply

    jangan risau, hisap jari selalunya tak lama. Besar nanti tahulah dia hentikan perangai tu. Cepat aneesa meniarap ek, anak bongsu saya tu lambat sikit… tak silap masa umoq 6 bulan… alahai.. tapi yang bestnya, sebulan kemudian, dah pandai jalan.
    Mama Murai recently posted..Update kembali dan teori ranking Alexa. Rubbish!My Profile

  8. staibaqhang
    | Reply

    isap jari tangan ka jari kaki?….
    staibaqhang recently posted..Telur ikan dan Ketam BungaMy Profile

  9. Oneblogsocial
    | Reply

    Baru tahu jika mahligaicinta dotcom ialah milik puan bardoo,tahniah.Sebab jarang pula orang boleh kendalikan 2 blog.
    Oneblogsocial recently posted..Jom Rekodkan Rangking AlexaMy Profile

  10. hafiz
    | Reply

    kejap je dah 3 bulan ye..
    hafiz recently posted..Menjahit Baju Melayu JohorMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge