» » Isu Blogger Yang PANAS!!! Apa Kata Bardboo?

Isu Blogger Yang PANAS!!! Apa Kata Bardboo?

Assalamualaikum.
Nasib baik dah hari Isnin. Dua hari yang lepas, langsung tak ada mood nak update blog dan blogwalking. Dan resultnya, biasalah trafik jatuh merundum. Hehe.
Haish, dengar cerita sejak akhir-akhir ni dunia blogging begitu hot ye. Macam-macam hal jadi antara blogger ni. Orang ni hentam orang tu, orang tu hentam orang ni. Mula-mula saya tak tahu pasal apa. Tapi menggagahkan diri mencari sumber-sumber pergaduhan.

Bila dah tahu, hanya mampu berkata ” Oh sebab itu ke?”. Nak tergelak pun ada gak. Macam-macam hal lah. Hehe. Tapi malas mahu masuk campur. Biarlah mereke selesaikan sendiri. Bagi saya, dua-dua pihak ada betul, dan ada salahnya. Cuma pendekatan yang digunakan tak bersesuaian. Betul, tak?
Jadi kita yang hanya blogger picisan ni, hanya memerhatikan dari jauh sambil gelak-gelak terguling-guling. Hehe. Harapnya lepas-lepas ni tak adalah lagi isu-isu panas ni ye. Tak best. Kita kawan-kawan sudah, OK? PEACE, NO WAR!! ^_^
p/s: Nantikan segmen “Tips Buat Blogger Baru” petang nanti ye. Tak pun malam. Hehe. =P

 

Leave a Reply

CommentLuv badge