» » » Izz Ammar Dah Dua Tahun!

Izz Ammar Dah Dua Tahun!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, Izz Ammar dah genap dua tahun hari ni (19 Mei). Cepatnya masa berlalu. Memang cepat sangat-sangat. Masih terbayang lagi saat-saat masa melahirkan Ammar. Tapi sekarang, Ammar bukan bayi kecil lagi dah. Dah jadi Abanglong dah pun. Makin lama makin banyak gelagatnya. Dah susah nak tidur petang. Asyik fikir nak main je. Tak apalah, inilah masa dia untuk ‘explore‘ dunia, kan?

Maaflah entri ringkas je ni. Macam dah tak ada feel nak update hal peribadi di blog. Nantilah saya cari balik semangat yang hilang ini ya. =)

14 Responses

  1. eiela
    | Reply

    comel ammar. semoga panjang umur, murah rezeki dan jadi anak yg soleh ye.
    eiela recently posted..Rumahku Syurgaku Sudah DirobohkanMy Profile

  2. arelan
    | Reply

    selamat hari lahir ke 2. hehehe…
    arelan recently posted..NaSi aRaB DaMsYiKMy Profile

  3. puanbee
    | Reply

    semangat nak meniaga lebih ni haha ..

    selamat hari lahir amar … comel .
    puanbee recently posted..Kenangan di Kota Belanda , Pulau PangkorMy Profile

  4. Izzuddin Fauzi
    | Reply

    Besar dah dia – semoga input yang baik banyak diterima sehingga kini 🙂
    Izzuddin Fauzi recently posted..Abaikan DiGi WWWOW AwardMy Profile

  5. blackrosehunter
    | Reply

    dah besar dah dia..makin kacak! 🙂
    blackrosehunter recently posted..Lalat dan Penyakit- Rasulullah dan SaintisMy Profile

  6. kakpb
    | Reply

    Best la anak dah pandai jalan, takyah nak dukung2 lagi. Boleh jadi geng gaduh kan?
    kakpb recently posted..Bingka Ubi Kayu dalam acuan tartMy Profile

  7. Zie Fauzi
    | Reply

    selamat hari jadi Ammar… dah besaq anak teruna ni ye… 🙂
    Zie Fauzi recently posted..Rumah Penginapan TNB di Cameron HighlandsMy Profile

  8. staibaqhang
    | Reply

    kejap ja anak2 ni membesaq…. dan kejap ja… kita makin tua
    staibaqhang recently posted..Air Itam DamMy Profile

  9. BeritaKaki
    | Reply

    makin lama makiin comel 🙂
    BeritaKaki recently posted..Biodata Penuh Eina AzmanMy Profile

  10. hatiputera
    | Reply

    Happy birthday buat ammar. Kembar saya baru setahun setengah.
    hatiputera recently posted..Keputusan Johor Darul Takzim vs KelantanMy Profile

  11. akubiomed
    | Reply

    Sudah masuk 2 tahun senang hendak urus. Sudah boleh mandi sendiri.
    akubiomed recently posted..Majlis media pelancaran DiGi WWWOW Awards 2013My Profile

  12. kodinz
    | Reply

    Heppy birthday Ammar. Dah 2 tahun. Sedia nak lasak2 dah ni 🙂
    kodinz recently posted..Ingin Mulakan Perniagaan Internet? Ini Yang Perlu Anda TahuMy Profile

  13. Cikgu Hairul
    | Reply

    Selamat Ulang Tahun Ammar. Tahniah kepada ibunya juga. Moga dia membesar dengan kasih sayang..
    Cikgu Hairul recently posted..Hakikat Hari Guru Yang Perlu Semua Orang Tahu.My Profile

  14. titan
    | Reply

    ohh, sudah 2 tahun dahh rupanya..
    titan recently posted..Gua di #SBDdB13My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge