» » Kampus baru UiTM Puncak Alam

Kampus baru UiTM Puncak Alam

aku dah abes exam!!
wah, syok sangat2x..
tapi bila dah habis exam ni macam tak ada mood pulak nak update blog..hehehe.. =p

macam tak sangka je aku dah habis third year..and nak masuk final year dah..huhu..takutnya..nama2 ubat pun banyak yang aku tak ingat lagi..macam nak nak kerja ni..huhu..

sem depan ni aku dah tak belajar kat UiTM Shah Alam lagi..fakulti kami akan berpindah ke kampus baru kat Puncak Alam..macam tak sabar je nak pergi tempat baru ni..tapi agak takut gak..sebab kawasannya macam sunyi je..malam2 sure seram kan? hohohoho….

eh aku nak pergi date jap lagi nie.. so layan jela gambar2 ni yer.. =)

belum apa2 lagi tempat exam dah tersedia..

sesuai dijadikan tempat lumba haram.. =P

 

ni gambar masa kampus ni masih dalam pembinaan

bakal menjadi bilik aku..macam tak muat je nak sumbat semua barang2 aku..hoho..

macam plaza angsana kat Johor plak..hehe..

syok kan dewan makan nie!!

 

aku harap makanan kat sini sedap2 dan murah.. =)

 

kolej..dan pak guard??

29 Responses

  1. Azreen Shafila Abdullah
    | Reply

    puncak alam sgt bestt.. alhamdulillah selamat jer slama 1 thn duk situ 🙂

  2. Azreen Shafila Abdullah
    | Reply

    ya Allah kak..sy sgt3 rindu puncak alam..best sgttt…sgt slesa..sy student foundation 10/11..arap2 degree dpt situ jgk =)

    best kan puncak alam? 😀

  3. Nadia @ ShahAlamCity
    | Reply

    kursus apa yg ada kat sini yer?

  4. pendekar
    | Reply

    owh tukang marah xkene tempat haha mengong xphm condition.. bia je tu,, mungkin bkb bdk UiTM pon.. jeles xdpt masuk lepas tu bengang

  5. Kaira Skoota
    | Reply

    Chanteks giler tempat korang nihh!!! **jeles tahap dewa nehh** Selamat belajo baik2 & moga2 menjadi umat yang berguna bila grad & bekerja nanti ek…all the best!!!

    **ex-uitm

  6. puteri cahaya.
    | Reply

    cantiknye uitm puncak alam.. waaaaahhh… ",)

  7. Anonymous
    | Reply

    ko ni cakap yg bukan2 ar.Cuba ar bersyukur sikit.mcm mn hidup nk berkat.nk masuk uitm.tp byk songel dan cerewet.ingat niat untuk menuntut ilmu bukan mengutuk tempat berilmu.universiti negara lain or tempat x de mcm uitm yuran Universiti yg paling murah.silap2 yuran spm ko pon sama dgn yuran u ni tahu x.Harap je islam tp x penah nk BERSYUKUR!!!

  8. savah
    | Reply

    Can I use some of your pics for my project paper…tq..

  9. savah
    | Reply

    Bro, mintak izin nak guna gambar Dewan Makan Angsana tu utk Kertas Kerja teman….Tq…so much.
    UiTM Johor

  10. Integrator adict
    | Reply

    Kalau nak sewa bilik di rumah hujung dengan tanah di Saujana Utama sila panggil 013-3399452

  11. muhammad bin mohamed kamil
    | Reply

    cmne nak pergi uitm nie kalu dari uitm shah alam?

  12. Anonymous
    | Reply

    Memang seram tempat korang ni..altantuya..he..he

  13. sweetcouple
    | Reply

    Salam semua..saya nak menjawab pertanyaan ~railey~ tadi..
    saya merupakan student fakulti sanis kesihatan..yup betul,bulan julai ni student fakulti sains kesihatan akan berpindah ke sana termasuk nursing..senior+junior sekali..
    memang ramai nanti kat Puncak Alam nanti..hehe..

  14. Anonymous
    | Reply

    Aku confuse la.Dia ckp semua budak yg terlibat akan berpindah kat Puncak Alam,tp ada yg ckp budak new intake saja.Yg mana satu betul ni?

  15. bEEdLE d' bARd
    | Reply

    shafril-harap2 ny begitu lah..

    mili-hoho..ntah la ek..bdk2 ni pelik..

  16. milimilo
    | Reply

    menariknye environment tmpt nih 🙂
    mesti student jrg ponteng

  17. ShaFril
    | Reply

    hoho slamat berpindah ke environment baru..hope xdak sebarang gangguan la ye muahaha =P

  18. bEEdLE d' bARd
    | Reply

    chantek kan? xsabor nak pg kampus baru nie.. =)

  19. Jard The Great
    | Reply

    wow!! gler chantek kampus baru kamu itu!! teringat kat UNIMAS yg serba baru 2 tahun lepas.. ehehehe..

  20. bEEdLE d' bARd
    | Reply

    ARYN-yg dah lama ada tu Puncak Perdana..bukan Puncak Alam..

    zino-yup!! semangat baru!!

    indera-kalo camtua sediakan makanan yg sedap2 tau..n pastikan harga nya murah..;)

    jukogyu-hah meru ke? dekat jek tu..

    joe-meh la datang..

    kapten-memanglawa.. sbb baru..kalo dh lama,buruk gak jadinye

    railey-yg itu x sure la plak..huhu

    eazy-salam kenal to u too..nanti i singgah blog u plak yer..

    fiza-besar kan?sgt sesuai dgn aku yg berselera besar nie..hehe..aKU Pon x brape sure course ape yg pindah..huhu

  21. Fiza
    | Reply

    pergh,cafe korang besarnya..grand tu..hoho
    mesti besh dpt pindah bgnn br tp mcm ko ckpla,mlm2 mmg seram..hehe

    klu aku dpt bilik tu,rasa2nya kena halau ngn rumet sebab bwk byk brg..hehe

    sume course yg pindah cni course pe?puncak alam kat kuala selangor ek?

  22. Eazy Izzuddin
    | Reply

    wah!..
    cam besh!..
    hiks..
    mmg sunyi d situ…
    huhu..

    btw salam kesinggahan..
    nice blog!
    =D

  23. Railey
    | Reply

    If Im Not Wrong… Budak2 Nursing from UITM Kolej Alamanda Lembah Kelang Akan Kesini Sem Depan KAn??

  24. Monkey D Luffy
    | Reply

    lawa plak tmpt tu

  25. joegrimjow
    | Reply

    waaah
    besoonye nanti ku pergi lagii

  26. ciK jUkoGYu
    | Reply

    waaaa..best2..dekat ngan kampung owang la..kat meru…hik!hik!

  27. Indera
    | Reply

    eh..miss beedle pon pindah sini.i also move there lah. the cafe (raflesia) will be run by my course. huhuhu, u should read my n3. sedey nak tinggalkan shah alam.huhuhu

  28. zino
    | Reply

    belajar tempat baru nanti dengan semangat baru .. besar dan selesa kampus baru tu..

  29. ARYN
    | Reply

    wah, cntiknya..bukan uitm puncak alam dh lama ada ke

Leave a Reply

CommentLuv badge