» » Kancil Cium Treler!!

Kancil Cium Treler!!

Salam.
Kemalangan ini berlaku 29 Oktober 2010 lepas, tapi baru sekarang saya nak letak di blog. Nampak sangat pemalas! Huhu.

Masa kemalangan tu, Kakteh yang drive kereta. Dan ada Bonda dan tiga orang anak Kakcik. Masa lalu di atas flyover, tayar kereta bocor disebabkan kaca yang bertaburan di atas jalan. Dan Kakteh saya cakap kereta terus macam tertarik ke sebelah kanan jalan dan tak boleh dikawal. Yang menakutkan, kereta tu block treler panjang dan telah diseret oleh treler tu sepanjang 50meter!! Seram, kan? Tapi Alhamdulillah semuanya selamat.

Kalau nak difkirkan logik, dah tentu Kancil akan kena rempuh teruk dengan treler tu. Tapi Alhamdulillah semua OK. Tingkap kereta pun tak pecah.

Jum  tengok gambar-gambar kat bawah ni yer:

Leave a Reply

CommentLuv badge