» » Kenangan UPSRku

Kenangan UPSRku

Salam.
Semalam masa tengok gelagat budak-budak yang mabil keputusan UPSR dalam berita, teringat plak kembali memori lama.

Saya tak dapat merasa ambil keputusan kat sekolah macam budak-budak yang lain. Sebabnya saya ada di hospital masa tu, kena operation Appendiks. Entri tentang memori kena bedah ada kat SINI ye.

Keputusan UPSR tu saya tahu bila kawan saya telefon bagitahu. Alhamdulillah dapat 5A. Tapi tak ada apa-apa perasaan pun time tu. Hehe. Rasa macam biasa je. Entah apa-apalah kan? Kalau orang lain dah menangislah, menjerit gembira, lompat-lompat. Huhu.

Masa penyampaian hadiah di sekolah pun saya tak dapat hadir. Sebab hari tu baru saya keluar hospital. So semua hadiah saya Kakteh yang ambil. Popularlah dia kejap, jeles!! Makanan dalam hamper pun saya tak dapat makan. Tapi nasib baik Bonda ada simpankan satu hamper untuk saya makan lepas habis pantang.

Oh tiba-tiba je rasa rugi tak dapat merasa semua tu. Kenapalah nak kena operate time tu kan? =(

Leave a Reply

CommentLuv badge