» » » Kini Bersiaran Kembali!!

Kini Bersiaran Kembali!!

Assalamualaikum.

Setelah hampir dua minggu menyepi, hari ini Bardboo kembali berblogging semula. Seperti mana yang saya dah nyatakan dalam entri INI, saya nak menghabiskan masa bersama2 dengan famili. Berjalan ke sana, berjalan ke sini. Tak lekat di rumah. But now, I’m back!

 

Ada banyak pengalaman menarik yang ingin saya kongsikan dengan pembaca semua. Nanti saya akan update ke dalam blog ini secara berperingkat2 ye. Jadi, jangan lupa untuk singgah ke Blog Bardboo selalu. Sekarang saya melawat blog kawan2 maya yang dah lama ditinggalkan. Daa…

21 Responses

  1. akubiomed
    | Reply

    Selamat kembali daripada bercuti. Tentu seronok dapat merasai salji asli 🙂

  2. sabree hussin
    | Reply

    kongsi jangan tak kongsi.. mesti ramai yang nak tau ni
    sabree hussin recently posted..Apa Yang Saya Belajar Tentang Blogging Sepanjang Tahun 2011My Profile

  3. zie fauzi
    | Reply

    syoknya depa pi bercuti.. jgn lupa upload gambar yer..
    zie fauzi recently posted..Zie Fauzi, Puan Bee dan Rafina Mimi Dalam Akhbar Sinar HarianMy Profile

  4. titan
    | Reply

    akhirnya, dah balik dari bercuti sakan ye. hehe..
    titan recently posted..Filem Pendek 2011 – Tentang TitanMy Profile

  5. suri
    | Reply

    syukur sahabat telah kembali dpt kami pasni cuci mata pemandagan di sana tentu cantik..lebih lagi musim sejok heeee
    suri recently posted..Kenali Simptom Hidung Berdarah Part IIMy Profile

  6. suri
    | Reply

    bila sepi pasti sunyi heeee…pasni makin rancak ar berblog heeee
    suri recently posted..Kenali Simptom Hidung Berdarah Part IIMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      kalau ikut hati ni, memang nak aktif berblog…tapi kadang2 tak sempat..dengan anak yang masih kecil lagi ni..

  7. Miss Yati
    | Reply

    Selamat kembali berkongsi cerita 😉 Mesti banyak cerita dan gambar.

    • Bardboo
      | Reply

      itu sudah semestinya! =)

  8. kimmie
    | Reply

    wah akhirnya kembali setelah bercuti pjg…selamat kembali. tak sabar nak tgk gmbr2 percutian, mesti cantik 🙂
    kimmie recently posted..Segmen Rerama berterbangan di blog Kak Yong – Jom BerkenalanMy Profile

  9. paihujey
    | Reply

    bestnya..upload gambar banyak2 ye..hehe..kalau takut bandwidth limit upload kat fb fanpage..
    paihujey recently posted..Situasi Yang Tak Diduga (Bahagian 3)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge