» » » Kini Kami Berempat

Kini Kami Berempat

Assalamualaikum.

Lamanya blog ni dah ditinggalkan. Almaklumlah, tuan rumah sedang berpantang. Ini pun saya curi2 peluang untuk update blog kejap sementara putera dan puteri hati tu tengah beradu. Saya menaip guna handphone je ni. Jadi kalau ada typo, sila abaikan je ye. 🙂

Alhamdulillah sekarangni saya dah 36 hari berpantang. Selama berpantang ni, Bonda yang jaga saya. Tapi Bonda dah balik ke Malaysia Jumaat lepas. Dan hari ni pula, Cik Abg ada kelas. Tak tahulah macam mana saya nak handle dua orang budak kecil ni. Kita nantikan sama2 ye. Hehe.

33 Responses

  1. Ummi Hanie
    | Reply

    sekejap je klu dgr org berpantang dah nak habis… klu diri sndiri, alangkah lamanyaaa…

    bertuahnyaa bonda dtg jaga 🙂

    takpe, mula2 nk handle sndiri tu rasa mcm susah, bila tiba masanya, kita akan jadi kuat. believe me 😉
    Ummi Hanie recently posted..Apa nak cari di Sabah selain aksesori kristal ya?My Profile

  2. Amirez
    | Reply

    dah makin besar keluarga. makin meriah dan bahagia hendaknya. insyaAllah, segala tanggungjawab tu dapat dilaksanakan dengan baik.
    Amirez recently posted..Destinasi Percutian Melastik BintangMy Profile

  3. syaifuddin alias
    | Reply

    tahniah kak Bard …saya doakan kesejahteraan akak 🙂

  4. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    Selamat berpantang bard…seronoknya dah berempat…
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Masalah Blog Dah Selesai Ke?My Profile

  5. Juan
    | Reply

    terbaiklah, selamat ber empat sekarang, hehe
    Juan recently posted..Usahawan Perniagaan Restoran Bisnes Kedai MakanMy Profile

  6. azman
    | Reply

    Tahniah yer..keluarga bertambah,rezeki pun akan bertambah 🙂
    azman recently posted..Ingat Sebelum SakitMy Profile

  7. muazfaris
    | Reply

    selamat maju jaya. jaga putera dan puteri itu sebaik mungkin 🙂
    muazfaris recently posted..Usahawan Kecil Perlu ada Cita-cita BesarMy Profile

  8. TehR
    | Reply

    tahniah dan syukur
    kami ni berlima je
    hehe
    TehR recently posted..Contest Kaca Mata PapaMifz.ComMy Profile

  9. hafizmd
    | Reply

    Tahniah yer bard.
    Lepas ni mesti makin meriah rumah tu..hehe

    Abg long ok tak?
    hafizmd recently posted..Petua Rumahtangga:Beri Perhatian Jika Berlaku 4 Perkara IniMy Profile

  10. segalabenda
    | Reply

    hehehe..tahniah..saya dah berenam
    segalabenda recently posted..Pemenang Pertandingan FotografiMy Profile

  11. donnyien
    | Reply

    tahniah dah berempat.. tunggu yang ke 5 hehe..

    moga anak sihat selalu. Masa berpantang memang susah hendak buat banyak kerja. perlu banyak berehat.
    donnyien recently posted..Pemeriksaan Kesihatan Secara PercumaMy Profile

  12. eiela
    | Reply

    alhamdulillah dah dpt sepasang ye kak. apa nama baby?
    eiela recently posted..Selamat Tinggal Dunia BakeriMy Profile

  13. anif
    | Reply

    Bila bertambah ahli keluarga bermaksud bertambah tanggungjawab 😀 Lepas ni makin meriah rumah dengan kerenah kedua-duanya!
    anif recently posted..Mentaliti Kelas KetigaMy Profile

  14. hairulafiz
    | Reply

    tahniah…bertambah lagi umat nabi muhammad
    hairulafiz recently posted..Trip ke Melaka WonderlandMy Profile

  15. Izzat Eshak
    | Reply

    Tahniah dah berempat.
    Bila la masanya nak berdua nih? =)
    Izzat Eshak recently posted..Jemputan mendaftar Direktori ICT Bumiputera Nasional 2013My Profile

  16. akubiomed
    | Reply

    Tak apa abang long tembam ada boleh tolong jaga mamadan adik.:-)
    akubiomed recently posted..Rumah tradsional melayu di kampung MortenMy Profile

  17. zie fauzi
    | Reply

    mul2 pening jgk bard..lama2 nti ok la tu…
    zie fauzi recently posted..Bacalah SayangMy Profile

    • Puan Bardboo
      | Reply

      Kena tunggu si kecil ni besar sikit kot kak. Sekarangni duk risau kalau2 ammar terkam adiknya. Huhi
      Puan Bardboo recently posted..Kini Kami BerempatMy Profile

  18. titan
    | Reply

    wahh..bila nak berlima pula??
    titan recently posted..Changes.My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge