» » » Koleksi Gambar Irdhina Aneesa

Koleksi Gambar Irdhina Aneesa

Assalamualaikum.

Irdhina Aneesa dah 50 hari. Tapi rasanya tak banyak gambar dia yang saya letakkan di sini. Jadi hari ini jom kita tengok gambar2 Aneesa ya. Kalau berminat nak tengok gambar2 terkini adik beradik I.A ni, jom follow Instagram Bardboo.


– Posted using BlogPress from my iPhone5

Location:Avenue du Colonel Roche,Toulouse,France

29 Responses

  1. nazra
    | Reply

    baru perasan! nama anak kita hampir sama. hehehehe anak kembar yg no.1 namanya Aisya Irdina. hampir2 sama ngn Irdhina Aneesa 😀

  2. Zida
    | Reply

    salam, lama tak singgah sini. cik adik irdhina aneesa ni mesti dah semakin membesar kan! tembam sungguh! 😀
    Zida recently posted..Aduh, Peritnya Mengulang!My Profile

  3. hafiz
    | Reply

    comel memang comel…
    hafiz recently posted..Wordless Wednesday #21 : Laksa JohorMy Profile

  4. Arieffahmi Abd Razak
    | Reply

    Semua baby comel2. geram je tgk. bila la nak dapat baby sendiri ni.hehehe
    Arieffahmi Abd Razak recently posted..Niqab | Penyakit Niqabis GedikMy Profile

  5. hasrulhassan
    | Reply

    Perghh pipi…. macam pau gebu yang dok makan hari2 la .. cuma tak ada tanda je ..merah…kuning ..hijau ..hehehehe
    hasrulhassan recently posted..Percuma Seminar Berani Berniaga 2013 Dr Azizan OsmanMy Profile

  6. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Tambamnya dia.. Ikut macam abang dia jugak la ye. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Wordless Wednesday | Malaya HeroesMy Profile

  7. jal
    | Reply

    hehehe geramnya, tak sabar nak balik kg nak jumpa adik sedara baru gak hehehe, geram tengok pipinya
    jal recently posted..belajar menguruskan kewangan sendiriMy Profile

  8. Oneblogsocial
    | Reply

    Gemuk tapi comel
    Oneblogsocial recently posted..PartnerMy Profile

  9. Denaihati
    | Reply

    alhamdulillah, sihat banget ni. dapat zat dari perancis agaknya…hee
    Denaihati recently posted..iPad Mini Rezeki yang tidak disangka-sangkaMy Profile

  10. hafizmd
    | Reply

    Subhanallah. Bam bam tembam!
    Ni kalau dpat gigit baru tau….hehehe

    Ni si abg long takde ‘kacau’ pipi Irdina ke? =)
    hafizmd recently posted..Hari Minggu Yang Tak BosanMy Profile

  11. Belajar Cinta
    | Reply

    Cakap nak ni… 🙂
    Belajar Cinta recently posted..cara sederhana membuat hubungan semakin romantisMy Profile

  12. staibaqhang
    | Reply

    alamak… comeinya…
    staibaqhang recently posted..Bergembira di taman permainanMy Profile

  13. titan
    | Reply

    fuhh..tembam-bam habis nih..
    titan recently posted..Evenity.my – Malaysia’s Event LIstingMy Profile

  14. Kulanzsalleh
    | Reply

    Comelnya pipi..hehehe
    tengok gambar ni rindu pula masa zaman anak-anak aku seusia macam ni

  15. Izzat Eshak
    | Reply

    Tembam nya pipi dia. Comel!
    Izzat Eshak recently posted..Gaji dalam bisnesMy Profile

  16. Sop
    | Reply

    wah sgt bulat…
    mmg geram kan tgk pipi baby 🙂 hehehe
    Sop recently posted..Anda pernah makan Satey Ikan?My Profile

  17. KiD
    | Reply

    ambooiiihhhhh.. pipinyaaaa…. 🙂
    KiD recently posted..Masa Bersama KeluargaMy Profile

  18. Sharafie
    | Reply

    Alalalala tomeinye…hehe..sedapnye nama yang di beri..
    Sharafie recently posted..Apakah Harlem Shake Satu Fenomena Baru?My Profile

  19. TehR
    | Reply

    geram tengok pipi
    tahniah kerana menjadi wanita hebat
    TehR recently posted..Kehebatan Seorang WanitaMy Profile

  20. azman
    | Reply

    Kembang pipi nya hehehe…
    azman recently posted..Kelas Asas Fotografi – Tak Rugi BelajarMy Profile

  21. zie fauzi
    | Reply

    aiyooookkkk…comelnya…gambaq dia menguap tu terserlah pipi tembam dia…apa nama manja si adik ni?
    zie fauzi recently posted..Wordless Wednesday #9 | Sotong Katak Warna WarniMy Profile

  22. akubiomed
    | Reply

    Rupanya macam budak besar. Abang long kacau adik?
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – Helikopter RC KoningMy Profile

    • Puan Bardboo
      | Reply

      abonglong suka nak main2 dengan adik dia ni..tapi risau gak, takut dia terpukul adik dia ke…ammar pun kecil lagi kan, tak faham lagi..
      Puan Bardboo recently posted..Koleksi Gambar Irdhina AneesaMy Profile

  23. Cikgu Hairul
    | Reply

    Tembamnya pipi dia.. Rasa cam nak gigit2 je. Hehe
    Cikgu Hairul recently posted..Sesak, Jem, Jauh Tak Menghalang Kami Bersantai Di Cameron HighlandsMy Profile

  24. Anuar
    | Reply

    Alahai… Tembamnya Irdhina Aneesa… 😉
    Anuar recently posted..Beriadah bersama keluarga di Eco Park, Bandar Seri Botani, IpohMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge