» » » Ligatnya Dia Berjalan!

Ligatnya Dia Berjalan!

Assalamualaikum.

Mood tak tahu nak update apa di blog. Sebab dalam hati sibuk duk mengira hari nak balik ke Malaysia je dah ni. Sampai ada satu malam tu mimpi dah sampai Malaysia dah, dan dah siap makan sedap2. Hehe. Makanan je yang si Bardboo ni ingat, kan? Sekarangni selalu cakap2 dengan Ammar macam ni “Ammar, kita nak balik Malaysia dah. Nanti bolehlah Ammar jumpa Nenda, jumpa Opah, jumpa Atok” Huhu.

Hah bila difikir2, rasanya untuk update kali ni saya nak sharekan video Ammar berjalan2 di Capitole. Ammar dah mula berjalan masa dia sebelas bulan. Masa video ni diambil, dia dah setahun dua minggu. So memang dah ligat sangat berjalan time ni. Jom tengok! =)

42 Responses

  1. Kulanzsalleh
    | Reply

    Dah pandai jalan dah dia.. macam cepat saja perubahan berlaku 🙂
    Kulanzsalleh recently posted..Shopping Baju Raya di Jakel AlamesraMy Profile

  2. eiela
    | Reply

    comelnya dia,,kalau berlari lagi laju agaknya, tuh baru berjalan.
    eiela recently posted..Sayur Campur Pembuka SeleraMy Profile

  3. Zida
    | Reply

    aaaaaaaaaaaaaa comelnyaaaa diaaaaaaa. geram geram geram. lepas ni boleh lari terus. #eh hahah 😀
    Zida recently posted..Busuknya Kau Pakai Tudung!My Profile

  4. Affan Ruslan
    | Reply

    Biasalah tu kanak, bila dah boleh jalan, nak berlari. Bila dah ada gigi, semua benda nak digigit. Hehe.

    Owh, balik cuti di Malaysia ke? Bestnya. Have a safe trip.
    Affan Ruslan recently posted..Tiada Lagi KucingMy Profile

  5. ohcikgu
    | Reply

    lajunya dia jalannn…
    ohcikgu recently posted..Cerita Skuad Negara dan Piala AFC 2012 – Kita mampu bergelar Juara!My Profile

  6. Juan
    | Reply

    wah dah pandai jalan jalan
    Juan recently posted..Musim Durian Penang 2012My Profile

  7. Hafizul
    | Reply

    Wahhh seronoknya berjalan..teringat kan anak saya bila tengok video ni…hehehe…
    Hafizul recently posted..Dilema – Kerja Lama Vs Kerja Baru Last PartMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      bila tengok anak orang orang memang kadang2 boleh buatkan teringat kat anak sendiri..huhu..
      Bardboo recently posted..Ligatnya Dia Berjalan!My Profile

  8. suri
    | Reply

    semoga ammr jadi anak baik..hee jaga mama elok2 yah bila mau pulng msia? bercuti ker apa?
    suri recently posted..Yang Indah Itukan SementaraMy Profile

  9. suri
    | Reply

    wah amar ada kasut ada kaki jauh ar jalan gini eh…
    suri recently posted..Yang Indah Itukan SementaraMy Profile

  10. hatiputera
    | Reply

    my twin saya baru berumur 7 bulan,,sedang menunggu masa bila diaorang pandai jalan macam ammar,,,
    hatiputera recently posted..Riadah Bersama Mountain Bike XDS 26594My Profile

  11. shraqs
    | Reply

    Ini kalo dibiarkan memang tak berenti berjalan ni kan 🙂
    shraqs recently posted..Blog Tips – Tingkatkan Page Speed Dengan Mengoptimize Database (Part 3)My Profile

  12. SuhairiDotCom
    | Reply

    Lajunye Ammar. Best dia kecik2 da merantau di negara orang. Cari pengalaman 🙂

    • Bardboo
      | Reply

      bila dah dapat kaki, memang macam tu le ligatnya..
      Bardboo recently posted..Ligatnya Dia Berjalan!My Profile

      • SuhairiDotCom
        | Reply

        hehehe biasala bru nk rasa berjalan laju tu 🙂

  13. Denaihati
    | Reply

    dah hampir berlari yer, amar raya yg pertama kat m’sia nanti kot…

    • Bardboo
      | Reply

      tahun lepas pun ammar raya katt malaysia gak.. =)

  14. Jebeng Otai™
    | Reply

    mmg ligat bro ammar ni..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted..Google Snippets : Ubahsuai Tema Genesis 1.71My Profile

  15. titan
    | Reply

    balik malaysia nanti. singgah banting. aku na belanja ammar sorang aje sebab dah pandai berjalan. haha..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 7My Profile

  16. arrizz
    | Reply

    rindu nak balik sampai termimpi2..hehe
    arrizz recently posted..Tips hilangkan demam dalam sehari sajaMy Profile

  17. akubiomed
    | Reply

    Habislah sudah dapat kaki. 🙂
    akubiomed recently posted..Aeon Rawang tempat famili berjimba-jimbaMy Profile

  18. segalabenda
    | Reply

    lebih kurang sama umurlah anak kita..anak saya baru pandai nak jalan laju
    segalabenda recently posted..MPV apa yang best?My Profile

  19. azman
    | Reply

    time nih best main2 dgn dia…nanti dia pandai ckp letih la nak jawab soklan dia he3..
    azman recently posted..Wordless Wednesday # Titan Dah Kaya!My Profile

  20. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    ala…ala. tomeinya dia jalan….cute je. …

    wah dh nak balik malaysia ke?

  21. Cikgu Hairul
    | Reply

    Ooo nak balik Malaysia dah ke? Nak balik selamanya ke balik bercuti.
    Cikgu Hairul recently posted..Alternatif Kepada PTPTN, FGVH Menawarkan BiasiswaMy Profile

  22. sweetkurma
    | Reply

    uittt ligat betul dia…
    sweetkurma recently posted..Wordless Wednesday – Apa CelopMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge