» » Lunatots Cloth Diapers Dah Sampai!

Lunatots Cloth Diapers Dah Sampai!

Lunatots cloth diapers (CD) dah sampai!! Actually order hari Isnin, dan dah dapat hari Rabu. Tapi baru hari ni rajin nak buat entrinya. Hehe.

Selain dari breastfeed, saya memang plan nak bagi baby pakai CD instead of disposable diapers (DD). Saya tahu pasal Lunatots ni pun bila baca dalam majalah Pa & Ma dan kat blog ibu-ibu yang lain. Pastu terus promote kat Cik Abang, dan dia pun setuju!! Yeay!!

~Gambar dari Google je. Malas nak ambil gambar lah. Huhu~

Kitorang order dari Hadina Online Store. Kat blog tu ada buat promosi akhir tahun. So kami dapat beli 5 CD Velcro + 10 insert dengan harga cuma RM278. Bagi siapa yang dah biasa beli CD, mesti tahu kan berapa sepatutnya total semua benda tu. Dah la tu, siap dapat buku doa harian FREE dan postage charge pun FREE!

Beli 5 je dulu, nanti tiap-tiap bulan beli satu. So nanti bila baby lahir dah ada 10 CD!! =)

Kalau ada yang berminat, cepat-cepatlah pergi ke Hadina Online Store k, sementara stok masih ada.

p/s: memang berbaloi-baloi shopping akhir tahun ni, kan?

Leave a Reply

CommentLuv badge