» » Makan2 di Aroma Ikan Bakar Jeram

Makan2 di Aroma Ikan Bakar Jeram

Assalamualaikum.
Makan-makan? Eh tak puasa ke? Heh, ini cerita unutk berbuka puasa semalam la. Hehe. Semalam kitorang pergi makan di Aroma Ikan Bakar kat Jeram ni. Dah lama saya teringin nak ke sana. Masa mengandung dulu, ada kawan yang nak belanja makan kat situ. Tapi saya tak dapat nak pergi sebab perut dah nak meletup time tu. Kang tak pasal-pasal beranak kat tengah jalan plak. Hehe.
So akhirnya semalam dapat jugakla merasa nak makan kat sana. Bertolak pukul 6petang, sampai pukul 7. Alahai, jauh jugak yer. Sampai-sampai je teruslah pilih2 nak makan apa. Lepas tu lepak2 kat tepi (tepi apa ek) untuk ambil2 gambar.
Bila dah azan, startlah aktiviti makan-makan. Tapi disebabkan semuanya tak sabar nak makan, sampai terlupa langsung nak ambil gambar2 makanan tu. Last2 hanya ambil gambar tulang2 ikan yang tinggal. Hehe. Hah ini gambar2 semalam sebagai kenangan.
Inilah dia Puan Bardboo tau, bukan Encik Bardboo!
Ambil gambar dengan Amel yang ku sayang
My Kakngah. Mesti rindu nak berkongsi2 cerita, masalah dan gosip dengan Kakngah nanti.
Kalau dengan Kakteh plak rindu nak gaduh2 nak paksa dia belanja makan. Hehe. =P
Sangat comey la budak ni!
Gambar romantik 1
Gambar romantik 2
Jemi macho
Ammar dan mama
Kata Bardboo: bilalah dapat makan2 macam ni lagi

One Response

  1. Apa Faedah Jadi Blogger?
    | Reply

    […] keyword2 yang selalu sampai di blog saya ini adalah pengalaman bersalin, hospital bersalin razif, aroma ikan bakar jeram, pam susu Spectra3, dan beberapa keyword lain lagi yang berkaitan dengan keibubapaan. Kesemua entri […]

Leave a Reply

CommentLuv badge