» » Mari Ber”Heartbeat”

Mari Ber”Heartbeat”

Assalamualaikum.

Pernah dengar tak pasal Heartbeat? Kalau tak, kenalah baca entry ni sampai habis. Hehe. =P
Heartbeat ini adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan personalized gift. Contohnya seperti t-shirt, mug, puzzle, mousepad, dan lain-lain. Kat barang tu kita bolehlah letak gambar kita sendiri ke, or gambar orang yang kita sayang. Kemudian, kita boleh bagi as hadiah. Menarik, kan?

 

Bukan setakat tu je. Heartbeat ni gak menyediakan program affliate.

Setelah saya tengok2 dan tinjau2 di dua blog MZ ni (Mama Zharfan & Miza Yusof), saya terus daftar as Heartbeat Affliate. Apa kelebihannya? Tengoklah gambar kat bawah ni. Berbaloi-baloi!!

 

Teringin nak join Heartbeat? Korang klik je iklan kat bawah ni ye. Jangan risau, Heartbeat ni TAKKAN effect status glitterati Nuffnang.

Oh ye lagi satu. Untuk mengelakkan iklan Heartbeat yang korang tayang di blog tu menunjukkan perkataan Valentine, sila pergi ke blog Deqlis ye. Bagi yang Muslim tu, tak payahlah duk sibuk-sibuk nak sambut Valentine. Tak ada gunanya. Baik korang beli hadiah untuk besday ke, untuk kahwin ke, tak pun untuk kepuasan sendiri. Hehe.
Kata Bardboo: Sementara menunggu Nuffnang bagi Buffered Earning (BE), baik saya join program affliate HB ni. Hehe.

Leave a Reply

CommentLuv badge