Mari Membebel

Assalamualaikum.

Dah lama lagi tak update blog. Sebabnya Cik Abang masih lagi dalam cuti semester. So kitorang banyaklah keluar, tak lekat kat rumah. Kalau ada kat rumahpun, sibuk duk mengemasrumah yang rasanya sampai sekarang pun belum habis dihias lagi. Haish! Mahu tak nya, baru kemas sikit, dah ada ‘si penolong kecil’ yang sibuk nak ‘mengeas’ jugak!

Hari ni barulah Cik Abang start semester semula. Tadi dah pergi buat pendaftaran. So tinggallah saya seorang terkontang-kanting dengan Si Ammar. Biasalah dia, buat perangai bila Mama nak masak. Kalau Mama duk tengok TV, boleh plak plak dia duk main sorang2 diam2. Oh I love you la Ammar, memang saja nak bagi Mama rehat2 kan? Tapi kalau kat Malaysia boelhlah camtu. Tak masak je, boleh beli mkanan kat luar. Tak pun call je for delivery. Kalau kat sini? Nampak gayanya makan Megi la kita hari2. Huhu.

So apa cerita kawan2bloggger semua ye? Dah lama tak menjengah blog2 korang semua. Ni nak blogwalking sekejap la semnetara Ammar tengah tidur… =)

14 Responses

  1. kimmie
    | Reply

    lama juga Bard menyepi…sama lah macam saya…dah lama x berblog walking
    kimmie recently posted..Selamat Berjuang AmirMy Profile

  2. titan
    | Reply

    lama tak datang blog ni. sehat kah?
    titan recently posted..Komisen ke 95 dari TNXMy Profile

  3. Jebeng Otai™
    | Reply

    dh lama x tgk gmbr ammar..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted..WordPress Update : 3.4.2 Ada Bug?My Profile

  4. azman
    | Reply

    Anak kekadang menguji kesabaran seorang ibu/ayah,yg penting kita sabar dengan ujian macam ni.

  5. hafizmd
    | Reply

    heeh…faham sangatlah macam mana gayanya ammar mengemas tuh… =)

    harapnya, akan diupdate lebih kerap utk mengubati kerinduan rakan2 blogger ni 😀
    hafizmd recently posted..Menulis Biar Bersungguh!My Profile

  6. hatiputera
    | Reply

    Lama jugak saya tak singgah sini. Ammar apa khabar?
    hatiputera recently posted..Iphone 5 dilancarkan 12 September 2012?My Profile

  7. Amirez
    | Reply

    lama tak singgah. Ammar dah besar agaknya 🙂
    Amirez recently posted..Pengalaman Tidur Dalam Stor Makanan di MinaMy Profile

  8. anif
    | Reply

    Kena rajin-rajin update blog ni.. lama ditinggalkan nanti bersawang! 😀
    anif recently posted..Monday Blues Yang Tidak DisengajakanMy Profile

  9. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Sudah lama tidak tengok entri baru dari blog ni. harap lepas ni kembali berblogging.
    Hazmin Hamudin recently posted..Keputusan Peperiksaan Pengesahan Jawatan Kumpulan Sokongan IMy Profile

  10. akubiomed
    | Reply

    Sudah lama tidak kemas kini entri baru. Harap sudah habis berhias rumah. 🙂
    akubiomed recently posted..KepadaNya kita kembaliMy Profile

  11. muazfaris
    | Reply

    hai.. nampak busy ye, berhabuk dah blog ni.. hihi
    muazfaris recently posted..Buka akaun baru HSBC Amanah di Prima Sri GombakMy Profile

  12. zie fauzi
    | Reply

    bebel jgn x bebel…. 🙂
    zie fauzi recently posted..Promo Drama Adam Dan Hawa Episod 9, 10, 11 dan 12My Profile

  13. Cikgu Hairul
    | Reply

    Selamat mencari kekuatan untuk blogwalking.
    Cikgu Hairul recently posted..Raya di kejiranan kamiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge