» » Masalah Keputihan Hampir Pulih Dengan Alfalfa Shaklee

Masalah Keputihan Hampir Pulih Dengan Alfalfa Shaklee

posted in: Shaklee | 2

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, hari ini Mama hendak kongsikan dengan anda semua testimoni dari customer Mama sendiri, yang mempunyai masalah keputihan. Customer ni beli Alfalfa dengan Mama pada akhir bulan Mei lepas. Seminggu selepas barang sampai, Mama follow-up customer ini untuk tahu samaada dia ada kena apa-apa healing crisis dan juga jika ada terdapat sebarang perubahan.

alfalfa complex shaklee

Katanya masa tu, belum ada apa-apa perubahan kerana dia berhenti makan alfalfa tu bila datang period. Jadi, semalam Mama hubungi balik customer ini untuk tahu perkembangan terbarunya. Mama tak nak lepas tangan begitu je bila customer dah beli barang dengan Mama. Mama nak tolong orang ramai pulih dari sakit atau masalah yang dihadapi mereka. Tak baguslah kan kalau lepas dapat duit je, terus diam selama-lamanya.

Alhamdulillah, nampaknya sudah ada sedikit perubahan dalam masalah keputihan yang dihadapinya. InsyaAllah, kalau konsisten dengan cara makan yang betul, dan jika aAllah izinkan, maka keputihan tu akan hilang.

Alfalafa Complex bukan hanya dapat merawat masalah keputihan, tetapi terdapat banyak lagi khasiatnya. Antaranya ialah:

  • Melegakan sakit sendi dan belakang.
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  • Mencuci usus bagi membuang toksik.
  • Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
  • Membuang angin dalam badan

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

2 Responses

  1. Anuar
    | Reply

    Baguslah produk ini.. Siap ada testimoni lagi tu, supaya dapat menyakinkan pembeli… Tahniah…
    Anuar recently posted..WW : Suria KLCCMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge