» » » Masalah Kulit Kering

Masalah Kulit Kering

Assalamualaikum.

Bila dah duduk kat negara orang ni, satu masalah yang saya alami adalah kulit kering. Memang kulit jadi kering sangat-sangat! Lepastu gatal2. Bila dah gatal, kompemlah tangan ni tak berhenti2 menggaru. Garu2 punya sedap sampai luka! Bila dah luka, jadi kudis. Bila dah kudis, hodoh sudahlah kulitku ini. Waaaaa!!

Losyen memang dah beli dah. Tapi kalau dah namanya pun Badariah, beli je lebih, pakainya tidak! Bila dah kena bebel dengan Cik Abg, barulah terhegeh2 nak ambil losyen tu. Hehe. Agaknya bilalah boleh elok masalah kulit ni kan. Risau gak…

Kata Bardboo: Korang suka pakai losyen jenama apa?


Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Bardboo. Jom ikut saya di Facebook dan Twitter
 


Leave a Reply

CommentLuv badge