» » » Masih Lagi Bersama Dengan Netkl

Masih Lagi Bersama Dengan Netkl

Assalamualaikum.

Sedar tak sedar dah habis Ramadhan dah. Cepat betul masa berlalu. Dan ini bermaksud lebih kurang tiga minggu je lagi saya akan ada kat Malaysia ni. Lepastu kena kembali semula ke Perancis. Huhu. Kadang-kadang tu rasa rindu gak kat Perancis. Rindu kar orang2 kat sana, rindu kat rumah, rindu kat Vide Grenier. Tapi sementara ada kat Malaysia ni, kenalah enjoy betul2.

Sebab tu la blog ni dah jarang berupdate. InsyaAllah bila dah balik Toulouse nanti, saya akan aktif balik macam dulu. Oh ye, pakej hosting saya dengan Netkl tamat bulan Ogos ni. Mula2 tu ingatkan nak tukar ke Serverfreak la plak. Tapi bila memikirkan yang proses nak tukar macam leceh sikit, terus rasa malas. Jadinya, sambung je la lagi setahun dengan Netkl. InsyaAllah tahun depan kalau tak ada aral, nak tukar guna pakej hosting yang lain plak.

Setakatni tak ada masalah pun dengan Netkl, servis diorang ok je. Cuma disk space yang diberi kecil sangat, cuma 500Mb. Ni pun dah nak hampir penuh. Kalau guna pakej Denaihati tu, dapatlah 2G disk space.

Oh sebelum terlupa, sekarangni saya tengah dalam proses menghasilkan satu projek baru. Nanti saya umumkan ye. Tungguuuuuu…. =)

14 Responses

  1. Alin Marlini
    | Reply

    Saya pun baru kehabisan space harini…pening sudah kepala
    Alin Marlini recently posted..Panjang UmurMy Profile

  2. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    itu la..bila nak pindah hosting ni..mmg leceh la proses dia kan..sy pun ingat nak tukar serverfreak tp msh setia dgn anjungcafehosting..lg pun service mmg mantap…so rs x yah la tukar hosting..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Lagu Tema Drama Adam & HawaMy Profile

  3. Mama Murai
    | Reply

    dah 3 tahun dengan Exabytes, walaupun agak mahal, tapi setakat la ni saya memang berpuas hati dengan customer servicesnya..
    Mama Murai recently posted..Alexa ranking bukan penentu populariti blogMy Profile

  4. wandisini
    | Reply

    semua blog saya di hostkan oleh netkl….sebab tak da masalah lagi sehingga ke hari ni
    wandisini recently posted..Salam Aidilfitri 1433hMy Profile

  5. Harfiz Perniagaan Internet
    | Reply

    Trafik tinggi mesti pakai hosting mahal 😀
    Harfiz Perniagaan Internet recently posted..Tarikh Hari Raya Puasa dan Aidilfitri Syawal 2012My Profile

  6. Juan
    | Reply

    projek baru, saya nak join
    Juan recently posted..Taman Seri Impian, Impiana Casa, Aenicia House Kluang JohorMy Profile

  7. muazfaris
    | Reply

    oh ade di malaysia ke.. taktahu plak
    muazfaris recently posted..Sejak bila saya daftar BaitulMuslim.com?My Profile

  8. akubiomed
    | Reply

    Saya sudah mengucapkan selamat tinggal kepada NetKL yang saya bersama sejak tahun 2008 lagi.
    akubiomed recently posted..Jangan pandang rendah beruang cokelatMy Profile

  9. zie fauzi
    | Reply

    kalau netkl ok,xde masalah better teruskan dgn diorg… kalau disk space kecik boleh je topup kan.. mcm kak dulu, itu ini je besar tp support…sendiri mau tau la yer… dh byk kali mengadu ni… hihhii… lani sgt uas hati dgn hosting yg baru… 🙂

    projek apa tu?? mcm projek besar je…. jgn lupa war2 kan bila projek dh berjalan…
    zie fauzi recently posted..Sinopsis Drama Adam Dan HawaMy Profile

  10. Izzuddin Fauzi
    | Reply

    Semoga selamat dengan projek… Better stay ngan NetKL… Sy sendiri menyesal kelaur tuka hosting… Akibatnya nie baru nak blogging balik…
    Izzuddin Fauzi recently posted..Kembali LagiMy Profile

  11. kodinz
    | Reply

    mesti projek juta-juta nie 🙂 . patut la nampak kurang post dari biasa. tgh bercuti rupanya 🙂
    kodinz recently posted..Kajian Keyword – Mencari Keyword Yang Kurang PersainganMy Profile

  12. Jebeng Otai™
    | Reply

    x sabar2 nk tunggu projek apa tu.. 🙂
    Jebeng Otai™ recently posted..Tips Perniagaan OnlineMy Profile

  13. anif
    | Reply

    Macam projek besar je tu! 😀
    anif recently posted..Melabur Itu Bagus Tetapi Berhati-hatilah…My Profile

  14. Hafizul
    | Reply

    wahh projek apa tu??hehe..menarik nya..

Leave a Reply

CommentLuv badge