» » Mendaftar Sebagai Stokis Powergold

Mendaftar Sebagai Stokis Powergold

Assalamualaikum.

Sedar tak sedar, kita dah masuk ke bulan September dah. Tinggal empat bulan je lagi untuk menamatkan tahun 2015. Masih banyak lagi azam Mama yang belum tercapai ni. Nak kena bergerak dengan lebih pantas lepas ni.

Alhamdulillah, 8 Ogos lepas Mama dah mendaftar sebagai Stokis Powergold. Mulanya, memang tak ada plan langsung pun nak simpan emas. Tapi sekali tu terbaca status seorang sahabat Shaklee di Facebook yang baru juga memulakan bisnes emas ini.

Entah macam mana, Mama terbuka hati untuk join group Whatsapp yang beliau kendalikan untuk berkongsikan tentang info emas. Bila dah baca tu, barulah terasa nak mula menyimpan emas. Pada mulanya Mama nak daftar sebagai ahli biasa je, tapi bila berbincang dengan suami, kami mengambil keputusan untuk terus mendaftar sebagai Stokis Powergold.

STOKIS SAH POWERGOLD (1)

Memanglah jadi stokis ini bayarannya agak mahal. Tapi disebabkan kami memang ingin memulakan perniagaa emas sendiri, jadi mendaftar sebagai stokis adalah pilihan yang terbaik.

Sebaik sahaja mendaftar, kami terus buat blog baru untuk berkongsikan tentang simpanan emas, iaitu blog Dinar Emas Mahligai Cinta. Jemputlah baca bog baru kami ini ye. Walaupun masih baru, tapi padat dengan info tau. Sebab suami memang┬árajin buat analisis, dan dialah sebenarnya yang menulis di blog tersebut. Mama cuma bertindak sebagai ‘Blog Manager’ je. Hihi.

Kalau ada yang mahu tahu lebih lanjut tentang macam mana nak mulakan simpanan emas, boleh hubungi kami. InsyaAllah kami akan berikan info yang cukup untuk anda membuat keputusan.

Dengan Powergold, kita membuat simpanan emas fizikal sendiri. Bukannya hanya sekadar di atas resit sahaja. Tapi anda akan dapat emas yang anda beli dan disimpan sendiri. Gambar di bawah ini adalah emas-emas yng dibeli oelh seorang pelanggan kami.

Jom mulakan simpanan emas bermula hari ini juga!

dinar emas

Stokis Sah Powergold

Dinar Emas : 013-7613044

Blog : http://dinaremas.mahligaicinta.com/

FB Page : Dinar Emas Mahligai Cinta

10 Responses

  1. vitri
    | Reply

    berbisnis emas memang seronok
    vitri recently posted..Max DoorMy Profile

  2. puanbee
    | Reply

    seronok bila suami isteri sama2 bergerak .. suami bee jangan harap la .. dia tk minat

  3. Ummi Hanie
    | Reply

    tahniah both of u…

    and gudluck

  4. emalin mohd
    | Reply

    Semoga berjaya dalam kedua-dua bisnes
    emalin mohd recently posted..Multivitamin Vita-Lea Dengan Zat Besi Melengkap Nutrisi HarianMy Profile

  5. Raihanah Ahmad
    | Reply

    best bunyinya bisnes emas ni, good luck!
    Raihanah Ahmad recently posted..5 Makanan Banyakkan SusuMy Profile

  6. ibuhana
    | Reply

    Saya pun rasa dah membuak2 nak simpan emas ni..insyaAllah sikit masa lagi..
    ibuhana recently posted..AJHT Bantu Lutut Bengkok SemulaMy Profile

  7. ummul azkee
    | Reply

    wah..tahniah…satu lg perniagaan..moga success ya..

Leave a Reply

CommentLuv badge