» » Meniti Minggu ke-36

Meniti Minggu ke-36

Assalamualaikum.
Korang sihat tak? Saya sihat je. Now dah masuk minggu ke-36. Kalau nak yang accurate, 36minggu 3hari. Tak lama je lagi untuk baby ni keluar, kan?
Bila saya baca blog-blog lain, ramai je yang bersalin before 40minggu, kan? Selalunya dalam 38minggu baby dah keluar, rite? Itu yang buat saya nervous ni. Takut wo! Berdedar-debar je rasanya. Huhu.
Dah la dua malam lepas saya mimpi tumpah darah, then pastu bersalin dah. Dalam mimpi tu kalut gak la sebabnya beg tak kemas lagi. Dan memang betul pun beg tak kemas lagi!! Huhu, nayo den nayo.
Sakit-sakit pinggang tu dah biasalah buat setakat ni. Tanda-tanda bersalin yang lain, belum ada lagi. Harapnya baby janganlah keluar awal sangat. Hari Jumaat ni nak bertolak balik Klang dah. Harapnya sempatlah membedal semua makanan2 yang dihajatkan. ^_^
KALAU BERMINAT BOLEH TEKAN YE:

Leave a Reply

CommentLuv badge