» » Mereka Bertanya, Tapi Saya Tak Dapat Nak Tolong

Mereka Bertanya, Tapi Saya Tak Dapat Nak Tolong

Assalamualaikum.
Selamat berhari minggu semua! Bardboo rasa bosan la plak, tak tahu nak buat apa. Nak update blog pun rasa macam lemau je badan. Tapi digagahkan jugak diri untuk menghadap laptop ini. Huhu.
Ok, ada beberapa orang blogger dah tanya kat saya macam mana saya buat comment form saya ni. Yang macam ini:

Bila “Comments” tu di klik, automatik benda ini akan keluar:

Wahaha, menarik kan? Tapi jangan tanya macam mana saya buat. Sebab saya pun tak tahu. Dah lama benda ni jadi macam ni. Masa tu, saya sibuk-sibuk nak guna Intensedebate. Dan masa install tu, saya tak tahu apa yang saya usik-usik sampai result akhirnya jadi macam ni. Tapi saya suka. Korang suka tak? Hehe.
Lagi satu, orang kata Commentluv cuma bolah guna di WordPress je, kan? Tapi saya ni guna blogspot je pun, tapi boleh gak guna Commentluv. Pun dah tak ingat macam mana saya buat. Tapi masa saya buat dulu, berpandukan tutorial dari satu blog ni. Tapi tak ingat dah URLnya. Huhu.
Erm kalau korang teringin nak buat comment form macam ni gak, cubalah godek-godek apa yang patut ye. Manalah tahu jadi plak ke. Saya dah cuba buat balik di blog lain, tapi tak jadilah Huhu. Sorry banyak-banyak ye sebab tak dapat nak tolong. Korang tanyalah benda lain yang saya boelh jawab. Hehe. Daa..

 

Leave a Reply

CommentLuv badge